Ravnen
20. oktober 2017 kl. 11:08
Således blev det 6. sejre i træk for vores sjællandsseriehold

Nykøbing FC - Herlufsholm: 2-1 (2-0)

Mål: 1-0 (2. min.) Youssef Saad, 2-0 (36. min.) Jan Berner, 2-1 (90. min.) Mads Bo Pedersen.

Tilskuere: 60

Lørdag blev det således den 6. sejr på stribe for Sjællandsserieholdet. En kamp som endte 2-1, men cifrene lyver en smule om kampen. Fra start til slut var det NFC som dominerede kampen, og allerede efter 2 minutter kunne Youssef Saad gøre det til 1-0. En tilbagelægning fra Herlufsholm opsnappede den rutinerede angriber, og herefter rundede han målmanden og scorede sikkert. Det blev således hans 5 mål i sæsonen. Og herefter fortsatte NFC med at dominere, og var yderst dygtige i kombinationsspillet. Rami Mizal tog et hurtigt frispark, hvor han fandt Youssef som lagde bolden videre til Jan Berner, og fra en spids vinkel kunne han gøre det til 2-0. Dette var også resultatet da vi gik til pause.

Efter pausen stod der endnu mere NFC på spillet. Vi var aggressive og fik nu også flere store muligheder for at score. Men uden at nævne navne, Rune/Youssef, så brændte vi et par store direktører som kunne have lukket kampen helt. Vi formår desværre ikke at score yderligere i kampen, og i 90. minut scorede Herlufholm. Kampen ender 2-1, som i vores optik er en smule misvisende ift. spil og chancer.

Men som Haakan udtalte til Folketidende:

• En sejr er en sejr, og vi fik de tre point. Men det er jo vildt, at vi ikke får scoret et større forspring på de store chancer, vi skabte efter pausen

Drengene rykker op på en 2. plads efter sejren, da Ishøj mistede point i Brøndby. Næste kamp er et lokalt opgør imod LUIF den 28. oktober på hjemmebane.