NFC's kvinder er med helt fremme efter ny sejr over Fårevejle

image
11. oktober 2017 kl. 07:18

Sjællandsserien

Fårevejle - Nykøbing FC/Vordingborg       2-5 (0-3)

Mål: 0-1 (11. min.) Christina Engberg. 0-2 (26. min.) Karoline Ellegåd (straffespark). 0-3 (31. min.) Alba Termann Kristiansen. 1-3 (32. min.). 1-4 (67. min.) Celine Dalsten. 2-4 (71. min.) (straffespark). 2-5 (90. min.) Maria Sand.

Nykøbing FC/Vordingborg er med helt fremme i kampen om førstepladsen og løste opgaven i Fårevejle perfekt via en stærk første halvleg med tre pletskud. Christina Engberg lagde for i samarbejde med Celine Dalsten, der scorede til 4-1. Forinden havde Karoline Ellegård udnyttet et straffespark begået mod Alba Termann Kristiansen, der øgede til 3-0 og skabte ro til anden halvleg. Gæsterne leverede en god holdpræstation med anfører Sofie Bredgaard og Ida Kulle som esserne.