12. november 2019 kl. 09:50

U/15 Drenge Liga 2

Hørsholm-Usserød IK – Nykøbing FC 0-2 (0-1)

Mål: 0-1 (2. min.) og 0-2 (56. min.) Magnus Nykjær.

NFC vandt for tredje gang i træk og ender formentlig på fjerdepladsen i en stærk række. Magnus Nykjær var i hopla og blev matchvinder med to pletskud. Allerede efter to minutter slog han til efter et hjørnespark fra William Lohse, og efter pausen sparkede han et frispark direkte i nettet og sikrede revanche efter et uheldigt nederlag hjemme mod sjællænderne (3-4). Foruden den dobbelte målscorer var der en fin indsats af Niclas Foged Hansen og indskiftede Laurits Kure Kepp Jensen.

U/14 Drenge Liga 2

Himmelev-Veddelev BK – Nykøbing FC 2-1 (1-0)

Mål: 1-0 (26. min.). 1-1 (59. min.) Selvmål. 2-1 (70. min.).

NFC leverede sæsonens svageste indsats og tabte til bundholdet efter en kamp, hvor der næsten intet var at glæde sig over for cheftræner Dennis Numelin. Laurits Jensen var tæt på et par gange for gæsterne, der måtte have hjælp til udligningen. Frey Luca Numelins hjørnespark blev dirigeret i eget net til 1-1.  NFC underpræsterede i den grad og tabte for syvende gang, selv om Louis Piga Carbone og Toke Mandel Rygaard slap godt fra opgøret.

U/13 Drenge Liga 2

Nykøbing FC – Holbæk B&I 2-4 (2-3)

Mål: 1-0 (8. min.) og 2-0 (17. min.) Alexander Brønnes Mortensen. 2-1 (24. min.). 2-2 (27. min.). 2-3 (29. min.). 2-4 (54. min.).

Skarpheden foran mål var en markant forskel på holdene. Gæsterne var farligere på kontraangreb, selv om NFC havde bolden meget og spillede udmærket op ad banen, men foran mål var der ikke beslutsomhed nok. Det startede ellers perfekt, da Alexander Brønnes Mortensen assisteret af Milas Frederiksen og Marcus Rasmussen scorede kampens to første mål, og det lignede point til falstringerne, men Holbæk vendte billedet med fire pletskud i træk. Hos NFC var der især plusser til Milas Frederiksen og Valdermar Kryger.