Drenge U14-U19: Flotte sejre til Nykøbing FC

image
25. april 2017 kl. 11:38

U/19 Drenge Øst 2

FA 2000 - Nykøbing FC 0-7 (0-2)

Mål: 0-1 (19. min.) Casper Sarka. 0-2 (36. min.) Lucas Jensen. 0-3 (66. min.) Oliver Skaaning.  0-4 (74. min.) og 0-5 (76. min.) Frederik Tværmose Nielsen. 0-6 (85. min.) Casper Sarka. 0-7 (90. min.) Oliver Skaaning.

Alt fungerede optimalt for NFC, der i keeper Brandon Berger havde en meget sikker ankermand, når københavnerne endelig kom på skudhold. NFC lagde godt ud, og efter 20 minutter indledte Casper Sarka målfesten med et langskud, og så gik det ellers slag i slag. Storsejren blev kørt hjem i sikker stil, og Christian Von Würden havde mange gode indslag på et velfungerende kollektiv fra NFC, der kunne bogføre den tredje sejr i fire kampe.

U/17 Drenge Øst 1

Greve Fodbold - Nykøbing FC 0-7 (0-3)

Mål: 0-1 (16. min.), 0-2 (32. min.), 0-3 (33. min.). og 0-4 (51. min.) Alhaji K. Faye. 0-5 (56. min.) og 0-6 (60. min.) Nikolai "Noller" Christensen. 0-7 (74. min.) Nikolaj Bonde (straffespark).

Det var nærmest opvisning af NFC i Greve, hvor gæsterne sad på det hele. Alhaji K. Faye var knivskarp foran mål og sørgede for de fire første fuldtræffere, mens Nikolai "Noller" Christensen fulgte trop med de to næste, inden Nikolaj Bonde sluttede målfesten af på et straffespark begået mod Mads Bjerg. Med en føring på 3-0 ved pausen, var det kun et spørgsmål om sejrens størrelse, og med Alhaji K. Faye, Nikolaj Bonde og Nikolai "Noller" Christensen gik det over stok og sten.

U/15 Drenge Øst 2

BK Skjold - Nykøbing FC 0-4 (0-3)

Mål: 0-1 (13. min.) Janus Pedersen. 0-2 (14. min.9 August Klostergaard Pedersen. 0-3 (26. min.) Jacob Nabate. 0-4 (43. min.) Oliver Grundahl.

NFC dominerede og spillede glimrende anført af en suveræn Oliver Grundahl, som sluttede af med scoringen til 4-0 efter oplæg fra Victor Stryger, der sammen  med Janus Pedersen og trak et stort læs ved den sikre sejr. Med tre fuldtræffere inden pausen havde NFC sat sig på kampen, og den anden sejr i træk blev kørt hjem i sikker stil.

U/14 Drenge Øst 1

Nykøbing FC - B. 93 0-1 (0-1)

Mål: 0-1 (12. min.).

Det blev heller ikke i tredje forsøg, at NFC kom på tavlen i det stærke selskab, hvor københavnerne sikrede sig sejren på en scoring i 1. halvleg. NFC var hele kampen en jævnbyrdig modstander, men det blev ved skud på stolpen fra Milas Schwensen og et par gode tilbud til Jonas Foged og Oliver Baltzer uden effekt. Hos NFC spillede Nikolaj Hildebrand og Julian Jensen stærkt, men holdet mangler en succesoplevelse.