image Arkivfoto
22. maj 2019 kl. 08:05

U/21 A

Ballerup-Skovlunde - Nykøbing FC              1-3 (0-0)

Mål: 0-1 (56. min.) Oliver Baltzer. 0-2 (65. min.) Andreas Falster. 0-3 (72. min.) Selvmål. 1-3 (82. min.).

NFC er klar til at spille den afgørende kamp om førstepladsen ude mod FA 2000 efter den anden sejr. BSF var godt med før pausen, men NFC satte sig fuldstændig på modstanderne efter pausen og kom foran ved indskiftede Oliver Baltzer, der spillede en god kamp, og Andreas Falster øgede til 2-0 efter hjørnespark. Sjællænderne hjalp til med et selvmål til 3-0, inden reduceringen i slutfasen. Hos NFC var der plusser til Nikolaj Bonde, Simon Schultz Christensen og Victor Plenge

U19

Farum BK (2) - Nykøbing FC 3-3 (0-0)

Mål: 0-1 (49. min.) Mads Schöndorff Nielsen. 1-1 (51. min.). 1-2 (53. min.) Alhaji K. Faye. 2-2 (54. min.). 3-2 (90. min.). 3-3 (90. min.) Selvmål.

Kampen sluttede i tumult med fire røde kort. Mads Schöndroff Nielsen bragte NFC i front i samarbejde med Simon Schultz, og en solotur afsluttet med scoring af Alhaji K. Faye betød 2-1-føring til NFC, men sjællændende kom godt igen og kom foran 3-2 på et straffespark i sidste minut. Kort før tid lavede Farum BK selvmål, og så startede balladen. Daniel Spence blev angrebet af en Farum-spiller og forsvarede sig med slag. De udløste to røde kort, og Simon Schultz, NFC, røg ud kort efter sammen med en modstander for skubberi. Keeper Jeppe Rasmussen var suveræn for NFC sammen med indskiftede Elias Pedersen.

U/17 Øst 1

Nykøbing FC - BK Frem 2-1 (0-1)

Mål: 0-1 (9. min.). 1-1 (71. min.) Viktor Stryger (straffespark). 2-1 (75. min.) Jacob Blach Nielsen.

Cheftræner Lars Koks mandskab sikrede sig en værdifuld sejr og rykkede dermed op på førstepladsen efter syv runder med seks sejre og et nederlag (2-3 ude mod Sundby/Fremad Amager). Frem kom foran, og NFC havde vanskeligt ved at omsætte spildominans til mål, men i slutfasen fik talenterne hul på bylden. Viktor Stryger udlignede på et straffespark begået mod Mohamed Osman Mohamed, og fire minutter senere blev Jacob Blach Nielsen matchvinder på hovedstød efter hjørnespark fra Lucas Nyman Engelmand, og en god holdindsats blev belønnet med sejr. Trods den manglende scoring i den første time blev NFC ved med at tro på det, og det gav pote til sidst.