image
18. august 2021 kl. 13:40

U/13 Drenge Liga 2

Nykøbing FC – Fremad Amager Elite 0-0

Begge hold kunne være med i det høje tempo, og remis var i orden, selv om NFC gerne havde set sejrsmålet komme, da Alexander Frederiksen fik chancen, men han skød lige forbi stolpen. Magnus Neergaard var også tæt på med et hovedstød i slutfasen, men det blev ved 0-0. Keeper Frej Liisborg Hansen havde mange gode indgreb hos NFC, hvor der også var store plusser til William Malmberg. Amagerkanerne var en stærk modstander, men NFC fik vist at man også kunne være med i det høje tempo.

U/14 Drenge Liga 2

Nykøbing FC – Slagelse B&I 2-3 (1-2)

Mål: 0-1 (29. min.). 1-1 (33. min.) Achilles Marius Poulsen. 1-2 (34. min.). 2-2 (44. min.) Marcus Brogaard. 2-3 (65. min.) (straffespark).

Der var langt fra tilfredshed hos NFC med udbyttet af første halvleg, hvor man i stedet for en føring med mange chancer var bagud 1-2. Achilles Marius Poulsen udlignede til 1-1 efter oplæg fra Mads Larsen, og efter pausen udlignede Marcus Brolund til 2-2 igen med Mads Larsen i rollen som oplægger. Sjællænderne tog dog stikket hjem på et straffespark, og det var en meget bitter pille at sluge for hjemmeholdet. Mads Larsen viste mange fine detaljer, ligesom Gustav Nygaard Østergaard og Alexander Grymer, som startede ude, fik plusser hos NFC i det bitre nederlag.

U/15 Drenge Liga 2

Nykøbing FC – AB 2-3 (0-3)

Mål: 0-1 (8. min.). 0-2 (18. min.). 0-3 (27. min.). 1-3 (48. min.) Marcus Rasmussen. 2-3 (65. min.) Alexander Brønnes Mortensen.

Den var helt gal før pausen hos NFC, hvor der manglede alt for mange elementer som fx energi og kampgejst. Det blev meget bedre efter pausen, hvor Marcus Rasmussen reducerede til 1-2 på hovedstød efter oplæg fra Isak Christensen. Det var pludselig et helt andet billede, hvor NFC havde taktstokken og presseede gæsterne. Det gav igen pote, da Indskiftede Alexander Brønnes Mortensen reducerede til 2-3 efter et sololøb, og William Albretsen var meget tæt på at udligne, men AB slap med skrækken. Sejan Muhiddine – indskiftet – var sammen med Jonas Eggertsen og Marcus Rasmussen bedst hos NFC, der smed det hele væk før pausen.

U/17 Drenge Divisionen

Nykøbing FC – Viborg FF 3-1 (1-0)

Mål: 1-0 (45. min.) Noah Sekula. 2-0 (49. min.) Rasmus Berner. 3-0 (51. min.) Ole Jakobsen. 3-1 (63. min.) (straffespark).

Det var et meget svært forår fra NFC-erne, men nu har piben fået en anden lyd. Der var masser af kvalitet i sejren over jyderne, og sejren var reelt aldrig i fare og blev afgjort på en stærk periode med tre scoringer af hjemmeholdet. Noah Sekula lagde for kørt før pausen på en omstilling efter et VFF-hjørnespark, og det blev 2-0 kort efter pausen, da Rasmus Berner udnyttede godt opspil. Han var først over riposten fra et forsøg fra Ole Jakobsen, der med et flot hovedstød øgede til 3-0 efter et frispark fra William Lohse. Gæsterne fik reduceret på et straffespark, men det kunne ikke ødelægge glæden over en stærk NFC-indsats, hvor Noah Sekula, Ole Jakobsen og keeper Mathias Hansen.

U/19 Drenge Divisionen

Nykøbing FC – Viborg FF 4-1 (1-1)

Mål: 0-1 (24. min.). 1-1 (44. min.) Nicolaj Hildebrand. 2-1 (47. min.) Allan Chebli. 3-1 (70. min.) og 4-1 (81. min.) Oliver Baltzer.

En sejr med tre mål synes ofte at have været problemløs, men jyderne var helt med i kampen og havde overtaget i første halvleg, hvor de kom foran. Kort før pausen udlignede Nicolaj Hildebrand efter et hjørnespark, og to minutter efter pausen fik Allan Chebli den helt store hovedrolle. Han sendte kuglen over i det lange hjørne med perfekt præcision. Viborg var meget nærgående i flere omgange, hvor keeper Mads Olsen viste klassen, og så var lynhurtige Oliver Baltzer manden i centrum til 3-1, da han snuppede bolden for næsen af den jyske keeper, der undervurderede Baltzers speed. I slutfasen fik NFC sat tingene på plads, da Oliver Baltzer med et ”tørt hug” sendte bolden i nettet helt ude ved stolpen. Anfører Lucas Nyman Engelmand var meget stærk hos NFC, hvor Markus Midtgaard var meget positiv på en ny position i forsvaret.