image Arkivfoto
30. april 2019 kl. 09:50

U/13 Drenge Øst 1

Solrød FC - Nykøbing FC 1-2 (0-0)

Mål: 0-1 (33. min.) Tristan Poulsen. 0-2 (49. min.) Gustav Sommer. 1-2 (59. min.).

Sejren var fortjent, da NFC stod for langt de fleste positive indslag, men falstringerne kunne ikke score før pausen. Tristan Poulsen bragte gæsterne på 1-0 efter en ripost fra et forsøg fra Mathias Hermann, og Gustav Sommer øgede til 2-0 i samarbejde med Gustav Hansen, inden Solrød fik reduceret. Resten af kampen var NFC i kontrol og havde i Laurits Jensen, Tristan Poulsen og William Hansen markante spillere, der bidrog stærkt til den anden sæsonsejr.

U/15 Drenge Øst 2

Allerød - Nykøbing FC 3-3 (2-2)

Begge mandskaber var stærke i offensiven og remis var et ganske fair resultat, selvom NFC 2 gange var i front. Peter Birkegaard var hyperfarlig i offensiven og scorede hattrick for NFC. Efter 4 minutter afsluttede han med effekt efter en solotur og han øgede til 1-2 med en halvflugter. Allerede kom foran efter pausen men igen var Peter Birkegaard på pletten, da han udnyttede et straffespark begået mod Frederik Olsen. Hattrickskytten var sammen med Frederik Olsen og indskiftede Mikkel Hansen de meste fremtrædende spillere hos NFC.

U/17 Drenge Øst 1

Nykøbing FC - Greve Fodbold 5-1 (1-0)

Mål: 1-0 (16. min.) og 2-0 (43. min.) Oliver Baltzer. 3-0 (45. min.) Viktor Stryger. 3-1 (61. min.). 4-1 (66. min.) Oliver Baltzer. 5-1 (69. min.) Jonas Nielsen.

Greve kom med tre sejre i tre kampe, men sjællænderne blev sendt retur med et nederlag, der kunne mærkes. NFC var i perioder meget stærkt spillende og satte trumf på fra start med en veloplagt Oliver Baltzer, der opsnappede en aflevering og slog til, ligesom han øgede til 2-0 efter pausen. Viktor Stryger øgede til 3-0 assisteret af Junes El-Sayd, og Oliver Baltzer blev tremålsskytte kort efter. Jonas Nielsen afsluttede målfesten i samarbejde med Markus Midtgaard efter en indøvet detaille. Hos NFC var Oliver Baltzer og Viktor Stryger iøjnefaldende.

U/19 Drenge Øst 1

Avarta - Nykøbing FC 2-3 (2-3)

Mål: 1-0 (14. min.). 1-1 (24. min.) Alhaji K. Faye. 1-2 (38. min.) Anders Rasmussen. 2-2 (42. min.). 2-3 (44. min.) Anders Rasmussen.

Efter nederlag i de tre første kampe var cheftræner Brian Rasmussens mandskab endelig i vinderrollen på en meget dårlig græsbane hos Avarta, der kom foran 1-0, men inden pausen udlignede Alhaji K. Faye efter et sololøb. Anders Rasmussen sendte NFC på vinderkurs, men kort efter udlignede københavnerne. Kort før pausen lykkedes det igen NFC at komme foran, da Anders Rasmussen sparkede bolden over keeperen, der var kommet lige lovlig langt ud. Der blev ikke scoret efter pausen, og så var sejren i hus anført af Kristoffer Edvardsen, Alhaji K. Faye og Mathias Baltzer. NFC havde U/17-keeper Malte Kromann på mål, da Jeppe Rasmussen var sygemeldt, og vikaren gjorde det særdeles godt.