Fjerde kamp i træk uden nederlag for NFC's U16 piger

image
18. september 2018 kl. 18:59

U/16 Piger Øst 2

Nykøbing FC - HIK 3-2 (0-2)

Mål: 0-1 (11. min.). 0-2 (23. min.). 1-2 (47. min.) og 2-2 (49. min.) Tanja Knudsen. 3-2 (64. min.) Freja Jensen.

Fjerde kamp i træk uden nederlag for NFC, der viste høj moral ved at vende 0-2 ved pausen til 3-2-sejr efter en stor 2. halvleg. HIK havde et lille overtag før pausen, men Tanja Knudsen satte trumf på i samarbejde med Emma Sofie-Riis Rasmussen til 1-2 og udlignede kort efter til 2-2 på langskud. Freja Jensen blev den store triumfator, da hun erobrede bolden og løb solo med afsluttende pletskud. En stærk 2. halvleg viste pigernes indstilling til fight anført af Tanja Knudsen og Julie Koch.