image
17. oktober 2017 kl. 09:12

U/19 Drenge Øst 1

Slagelse B&I - Nykøbing FC 2-3 (2-1)

Mål. 0-1 (24. min.) Christian Von Würden. 1-1 (28. min.). 2-1 (36. min.). 2-2 (58. min.) og  2-3 (90. min.) Alhaji K. Faye.

Der var klasse over NFC-erne, der tog til Slagelse og mødte topholdet, der havde syv sejre i syv kampe, men den rekord sendte gæsterne i skraldespanden efter en indsats, der gav prøver på holdets talenter. Sejren var fuldt fortjent, selv om SBI førte 2-1 ved halvleg, så viste NFC i 2. halvleg stor styrke og afgjorde kamp til slut. Christian Von Würden bragte NFC på 1-0 med et direkte frispark, og topscorer Alhaji K. Faye udlignede efter oplæg fra Kevin Hillike. Kort før tid var Faye igen på pletten og blev matchvinder, da han slog til på et hårdt indlæg fra Andreas Falster. Efter fire kampe uden sejr var der igen jackpot for træner Anders Sørensens mandskab, hvor alle leverede med en suveræn Elias "Hilmi" Pedersen som esset.

U/17 Drenge Divisionen

Hvidovre IF - Nykøbing FC 1-2 (1-1)

Mål: 0-1 (35. min.) Lucas Brix Christiansen. 1-1 (41. min.). 1-2 (61. min.) Lucas Brix Christiansen.

Efter nogle kampe, hvor NFC har været tæt på point, lykkedes det at snuppe alle tre i Hvidovre mod bundholdet. NFC dominerede især efter pausen, hvor Luxas Brix Christiansen blev matchvinder med sejrmålet, og han var også manden bag føringen efter en indøvet detalje med Simon Schultz. Det nye midterforsvar hos NFC - Benjamin Lauridsen/Malthe Brodka Andersen - stod stærkt, og sejren kan give den optur, som træner Brian Rasmussens mandskab har brug for efter syv kampe uden sejr.

U/14 Drenge Øst 2

Nykøbing FC - AB Tårnby 6-1 (4-0)

Mål: 1-0 (2. min.) Lucas Kocemba. 2-0 (15. min.) Kalle Bjerregaard. 3-0 (31. min.) Lucas Kocemba. 4-0 (38. min.) Benjamin Laursen. 5-0 (51. min.) William Hansen. 5-1 (55. min.). 6-1 (59. min.) William Hansen.

Efter fem kampe uden point var der sejr til NFC-erne, der var i målhumør og scorede seks gange, mens amagerkanerne kun svarede igen ved stillingen 0-5. Der var meget at glæde sig over hos hjemmeholdet, der havde succes med de offensive indslag, og indskiftede William Hansen sluttede af med to pletskud. Lucas Kocemba og Kalle Bjerregaard var toneangivende hos NFC.