14. maj 2019 kl. 09:51

U/19 Drenge Øst 1

Nykøbing FC - B. 1903 0-3 (0-1)

Mål: 0-1 (18. min.) (straffespark). 0-2 (54. min.). 0-3 (76. min.).

Efter to sejre i træk kom NFC-erne ned på jorden igen og fik ikke succes mod ubesejrede B. 1903, der slog sejren fast med to mål efter pausen. Københavnerne var bedst og kom foran på et tvivlsomt dømt straffespark, og det var småt med store tilbud til hjemmeholdet. Alhaji K. Faye, der normalt er meget træfsikker, havde et godt tilbud ved 0-1, men topscoreren fik ikke kuglen over stregen. Benjamin Lauridsen og keeper Jeppe Rasmussen var esserne hos NFC.

U/14 Drenge Øst 1

FC Helsingør - Nykøbing FC  3-2 (2-0

Mål: 1-0 (9. min.). 2-0 (21. min.). 2-1 (38. min.) Rasmus Berner. 3-1 (43. min.). 3-2 (64. min.) William Lohse.

NFC-erne var ikke oppe i gear især før pausen, og der manglede i den grad energi, og cheftræner Lasse Rasmussen var ikke tilfreds med indsatsen. Rasmus Berner sørgede for nyt håb for NFC, da han reducerede til 1-2 efter oplæg fra Ole Jakobsen, men sjællænderne øgede fem minutter senere til 3-1. I slutfasen fik William Lohse reduceret til slutfacit direkte på frispark, men en skuffelse for NFC-erne i Helsingør.

U/13 Drenge Øst 1

Fremad Valby - Nykøbing FC 5-0 (1-0)

Mål: 1-0 (29. min.). 2-0 (35. min.). 3-0 (45. min.). 4-0 (46. min.). 5-0 (56. min.).

Det blev et alt for stort nederlag til NFC, der var godt med især før pausen, men københavnernes mål til 1-0 kort før pausen var med til at gøre opgaven vanskelig for gæsterne. NFC blev straffet i anden halvleg, hvor Fremad Valby med fire pletskud pludselig stod med en storsejr i en rimelig jævnbyrdig kamp, hvor fejlene blev afgørende, og dem lavede NFC flest af. Hos NFC var Gustav Sommer, Toke Rygaard og Oscar Sørensen bedst.