05. november 2019 kl. 12:52
Efter en stensikker sejr på 5-1 i søndags endte U17 på en andenplads

U/17 Drenge Øst 1

Nykøbing FC – Greve Fodbold 5-1 (4-0)

Mål: 1-0 (6. min.) Oliver Baltzer. 2-0 (18. min.) Mohamed O. Mohamed. 3-0 (21. min.) Julian Jensen. 4-0 (31. min.) Jacob Blach Nielsen. 5-0 (54. min.) Noah Skovgaard (straffespark). 5-1 (78. min.).

10 sejre i 11 kampe var ikke nok til førstepladsen for NFC, der måtte se A27 fra Dragør taget stikket hjem med et point mere på kontoen. NFC afgjorde kampen mod Greve rimelig hurtigt, og med 4-0 i ryggen efter første halvleg var der ikke meget at spille om efter pausen. Oliver Baltzer åbnede ballet direkte på frispark, og Mohamed Osman Mohamed øgede til 2-0 assisteret af Junes El-Sayd. Julian Jensen sørgede for 3-0-føringen, mens Jacob Blach Nielsen efter hjørnespark stod for 4-0-målet. Der blev begået straffespark mod Noah Skovgaard, som selv eksekverede til 5-0, inden reduceringen til slutfacit. Oliver Baltzer var esset hos cheftræner Lars Kok.

Nykøbing FC's U17 hold er sponsoreret af Danske Bank.