04. september 2018 kl. 10:45

U/19 Drenge Øst 1

Nykøbing FC - Amager Elite 2-0 (0-0)

Mål: 1-0 (83. min.) Anders Rasmussen. 2-0 (84. min.).

NFC kan takke en toptændt keeper, Brandon Berger, for ikke at komme bagud i 1. halvleg, og så slog cheftræner Brian Rasmussens tropper til i slutfasen. Indskiftede Anders Rasmussen stod for 1-0-målet på et hovedstød efter indlæg fra Mads Schöndorff Nielsen, og minuttet efter var Simon Schultz på pletten efter oplæg fra Anders Rasmussen, og to sejre i tre kampe er en fin start, men det kneb indtil syv minutter før tid mod amagerkanerne. NFC blev i øvrigt ramt af mange advarsler (10 minutters udvisning).

U/17 Drenge Øst 1

AB (2) - Nykøbing FC 1-2 (1-1)

Mål: 1-0 (34. min.). 1-1 (39. min.) Markus Midtgaard. 1-2 (63. min.) Malthe Brodka Andersen.

NFC var klart bedst og burde have scoret mere end en gang før pausen, hvor AB kom foran, men fem minutter senere udlignede Markus Midtgaard i samarbejde med Julian Jensen. Malthe Brodka Andersen blev matchvinder, da han scorede sejrsmålet på hovedstød efter en indøvet hjørnesparkskombination fra Viktor Stryger. Oliver Baltzer havde en kæmpechance, men var i fokus sammen med Markus Midtgaard, da NFC vandt for anden gang i tre kampe.

U/14 Drenge Øst 1

Nykøbing FC - A 27 Amager  2-4 (1-1)

Mål: 0-1 (17. min.). 1-1 (29. min.) Oskar Gärtig. 1-2 (39. min.). 2-2 (46. min.) Gunnar Clausen. 2-3 (61. min.). 2-4 (69. min.).

NFC tabte for anden gang efter en fremragende start med 5-0 over Roskilde KFUM, men der manglede energi, og spillet hang ikke sammen for cheftræner Lasse Rasmussens mandskab. Amagerkanerne kom foran, men Oskar Gärtig udlignede på hovedstød efter hjørnespark fra Ole Jakobsen. Efter pausen kom gæsterne igen foran, men Gunnar Clausen udlignede på riposten efter et misbrugt straffespark fra Magnus Nykjær. Straffesparket blev begået mod Noah “Dinger” Larsen. Niclas Foged Hansen var bedst hos NFC.