21. november 2017 kl. 09:54

U/19 Drenge Øst 1

B. 1903 - Nykøbing FC 0-2 (0-0)

Mål: 0-1 (79. min.) Kevin Hillike. 0-2 (90. min.) Jonas Knudsen.

Træner Anders Sørensens talenter sluttede flot af med sejr og tredjepladsen med samme pointantal som FC Helsingør bag suveræne Slagelse B&I, der kun tabte til NFC. Spillet mod B. 1903, der rykker ned, var ellers ikke prangende, men topholdet var bedst og kom foran i slutfasen, da Janus Knudsen og Alhaji K. Faye stod for oplægget til Kevin Hillikes scoring. Kort før tid slog Janus Knudsen sejren fast efter en god aflevering fra Kevin Hillike. Begge blev skiftet ind og viste glimrende takter. Janus Knudsen har været skadet, men fik vist, at har meget at byde på.

U/17 Drenge Divisionen

Nykøbing FC - FK Viborg 1-2 (1-1)

Mål: 0-1 (16. min.). 1-1 (38. min.) Nikolaj Bonde. 1-2 (78. min.).

To minutter før tid brast det hele for NFC mod et af topholdene ved stillingen 1-1. Jyderne havde presset i slutfasen i en glimrende duel, og jubelen hos FK Viborg var naturligvis stor efter den 14. kamp med kun et nederlag. NFC var ellers tæt ved at tage føringen, men efter to minutter var Mads Bjerg uheldig med et godt forsøg på stolpen. Nikolaj Bonde, der har spillet mange store kampe, udlignede, da han slog til efter et forsøg fra Mads Bjerg, men topholdet fik fuld gevinst to minutter før tid. Benjamin Lauridsen var dominerende på midtbanen, ligesom midterforsvaret - Jes Jonigk/Malthe Brodka Andersen - fik plusser.