image
11. oktober 2017 kl. 07:12

U19 Drenge Øst 2

Nykøbing FC - Vanløse IF 3-3 (0-2)

Mål: 0-1 (26. min) straffespark, 0-2 (45. min),, 1-2 (55. min) Mathias Baltzer, 2-2 (65. min) Christian von Würden, 3-2 (85. min) Andreas Schultz Jørgensen på straffe, 3-3 (90. min) straffespark

Nykøbing FC kunne ikke leve op til favoritværdighedn, og de københavnske gæster var foran med 2 mål, inden NFC kom i gang efter pausen. Mathias Baltzer reducerede på hovedstød efter hjørnespark, og ti minutter senere udlignede Christian von Würden direkte på frispark. Det lignede en hjemmesejr, da Andreas Schultz i slutfasen bragte falstringerne på 3-2 på straffespark begået mod Kristoffer Edvardsen. Langt inde i tillægstiden udlignede Vanløse på et straffespark, og dermed gik NFC glip af 2 vigtige points i kampen for at hænge med i toppen bag Slagelse. Backen Andreas Schultz Jørgensen var klart bedst hos NFC

U/17 Drenge Divisionen

Nykøbing FC - AC Horsens 3-4 (2-4)

Mål: 1-0 (1. min.) Ali Khalili. 1-1 (8. min.). 2-1 (10. min.) Lucas Brix Christiansen. 2-2 (13. min.). 2-3 (15. min.). 2-4 (20. min.). 3-4 (48. min.) Markus Frimann Edvardsen.

Endnu en bitter pille at sluge for NFC, der blev straffet af jyderne, når man var lidt uopmærksom i forsvaret. Indledningen med fem mål de første kvarter var hektisk, men AC Horsens fik overtaget med to mål i træk fra 2-2. Markus Frimann Edvardsen slog til på hovedstød efter hjørnespark til 3-4, men igen manglede NFC-erne det afgørende slag i bolledejen til at få point. Nikolaj Bonde og Markus Frimann Edvardsen var bedst hos NFC, og indtil nu har førstnævnte imponeret mest hos de unge talenter.

U/15 Drenge Øst 1

B. 1903 - Nykøbing FC 2-1 (0-1)

Mål: 0-1 (1. min.9 Markus Midtgaard. 1-1 (36. min.). 2-1 (54. min.).

Træner Lars Kok var ikke helt tilfreds med indsatsen efter det tredje nederlag i træk, selv om gæsterne fik en drømmestart. Markus Midtgaard var på pletten i første minut efter oplæg fra Allan Chebli, og B. 1903 forsøgte sig med en defensiv taktik, der først gav pote efter pausen. To gange overlistede københavnerne NFC-forsvaret og det blev afgørende.

U/14 Drenge Øst 2

Ishøj IF - Nykøbing FC 3-0 (2-0)

Mål. 1-0 (18. min.). 2-0 (19. min.). 3-0 (69. min.).

NFC har det meget svært med kun to sejre i otte kampe, og besøget hos Ishøj IF blev spoleret med to mål af hjemmeholdet på to minutter i 1. halvleg. Sjællænderne gik over stregen flere gange med hårdt spil, og kampens første mål var efter sigende klart off side. Nicholas Schnack havde et par gode forsøg for NFC og var sammen med keeper Gustav Skouboe og David Koch Christensen bedst hos NFC.

U/13 Drenge Øst 2

Køge BK - Nykøbing FC 2-4 (0-1)

Mål: 0-1 (18. min.) Selvmål. 1-1 (34. min.). 1-2 (39. min.) Rasmus Berner. 1-3 (44. min.) Noah "Dinger" Larsen. 2-3 (46. min.). 2-4 (51. min.) Oskar Gärtig.

NFC kom på sejrskurs igen efter nederlaget i Raklev, og førstepladsen er stadig inden for rækkevidde. Ole Jakobsen var med i de to første NFC-scoringer - selvmål og Rasmus Berner - og Noah "Dinger" Larsen bragte gæsterne på 3-1 med et langskud. Køge fik reduceret til 2-3, men så afgjorde talentfulde Oskar Gärtig kampen på hovedstød efter hjørnespark fra "raketten" Ole Jakobsen. William Lohse og Ole Jakobsen var i fokus hos NFC.