Talentfulde U16 piger vandt i sæsondebuten

08. marts 2019 kl. 12:52

U/16 Piger Øst 2

HIK - Nykøbing FC 1-2 (0-2)

Mål: 0-1 (18. min.) Tanja Knudsen. 0-2 (37. min.) Emilie Holm. 1-2 (51. min.).

Nykøbing FC sæsondebuterede med en meget vanskelig udekamp mod favoritterne, som på forhånd var tilskrevet store chancer for at vinde rækken, men gæsterne overraskede positivt og hev en 2-1-sejr hjem efter en meget koncentreret indsats. Efter 18 minutter slog Tanja Knudsen til med et flot langskud, og hun fulgte dermed op på en god 2018-sæson. Det blev endnu bedre for NFC, da Emilie Holm øgede til 2-0 efter 37 minutter, hvor hun var klar efter et flot oplæg fra Emma Sofie-Riis Rasmussen, og dermed var gæsterne på vinderkurs. HIK fik reduceret midt i anden halvleg, men en fighterindsats gav sejr til NFC, og keeper Mathilde Tambour Johansen var en sikker sidste skanse, ligesom der var ekstra plusser til Tanja Knudsen og Julie Koch.