image
15. september 2020 kl. 10:25

U/12 Drenge

Nykøbing FC – Greve Fodbold

NFC var godt med før pausen, men i anden halvleg fik gæsterne sat trumf på med tre pletskud, og de unge NFC-ere er i en hård pulje med fire nederlag i fire kampe. Benjamin Nielsen havde flere gode NFC-forsøg uden at ramme plet, og Horia Diac leverede en fin indsats, men de har det svært mod stærke modstandere.

U/13 Drenge

Nykøbing FC – Hvidovre IF 2-3 (1-2)

Mål: 0-1 (16. min.). 0-2 (24. min.). 1-2 (26. min.) Frede Risgaard. 1-3 (39. min.). 2-3 (41. min.) William Bringe.

Træværket reddede HIF, der slap afsted med sejren, selv om NFC havde flere skud på stolper og overligger ved bl.a. William Bringe og Mohammad Aliko. NFC fik en dårlig start, men kom godt igen. Frede Risgaard reducerede til 1-2 efter flot opspil af Marcus Brolund, og William Bringe reducerede til 2-3, men mere blev det ikke til. Justian Apalale og Gustav Østergaard var i hopla hos NFC, der efter tre sejre i træk ikke fik bonus mod københavnerne.

U/14 Drenge Liga 2

Ølstykke FC – Nykøbing FC 3-3 (0-2)

Mål: 0-1 (9. min.) Marcus Rasmussen. 0-2 (19. min.) Jonas Eggertsen. 1-2 (44. min.). 1-3 (46. min.) Marcus Rasmussen. 2-3 (57. min.). 3-3 (65. min.).

Topkampen var  tæt på at give gevinst for NFC, der lagde stærkt ud og kom foran ved topscorer Marcus Rasmussen, og Jonas Eggertsen øgede til 2-0 assisteret af en veloplagt Milas Frederiksen. Sjællænderne fik reduceret, inden Marcus Rasmussen med sit 11 mål gjorde det til 3-1. Ølstykke FC satsede med mange i offensiven og fik desværre udlignet i slutfasen, men en god kamp af NFC, hvor der også var plusser til Jonas Eggertsen og 13-årige Mads Larsen, der er kommet til fra Nakskov.

U/17 Drenge Divisionen

Nykøbing FC – Næstved IF 0-5 (0-2)

Mål: 0-1 (12. min.). 0-2 (19. min.). 0-3 (52. min.). 0-4 (63. min.). 0-5 (88. min.).

Det er stadig med ryggen mod muren for NFC-ene, der har indkasseret fem nederlag i fem kampe, og med kun tre scoringer viser det med alt tydelighed, at det er en stærk række, hvor NIF efter fire kampe uden sejr fik fuld valuta. NFC havde flere små tilbud især efter hjørnespark, men en tvivlsom dom til 1-0 var ikke befordrende for hjemmeholdet, der ikke mente, at bolden havde passeret målstregen. Frederik Olsen begik straffespark, som sendte NIF på 3-0, og så var lyset slukket. Niclas Foged Hansen var stærk for NFC, ligesom udskifterne kom ind med god energi, men det kniber med at skabe de helt store målchancer, og næste rundes udekamp mod HIK hører også til en af de meget svære for de unge falstringer.

U/19 Drenge Divisionen

Nykøbing FC – Næstved IF 5-1 (3-0)

Mål: 1-0 (14. min.) August Pedersen. 2-0 (17. min.) Rasmus Nøhr. 3-0 (37. min.) August Pedersen. 3-1 (54. min.). 4-1 (56. min.) Sebastian Nørløv Andersen.  5-1 (90. min.) Rasmus Nøhr.

Der er stærke kort i offensiven hos NFC, der satte NIF til vægs, og med 15 fuldtræffere i fem kampe ser det godt ud angrebsmæssigt. Forsvaret var stærkt mod sjællænderne, og selv om man ikke rullede sig helt ud, førte NFC 3-0 ved pausen. August Pedersen lagde for, og Rasmus Nøhr sendte et frispark i nettet til 2-0, inden August Pedersen igen var klar efter oplæg fra Lucas Nyman Engelmand. NIF fik reduceret, men to minutter efter blev kampen reelt afgjort, da Sebastian Nørløv Andersen sendte bolden op i det lange hjørne. Rasmus Nøhr lukkede og slukkede, og i en kamp med mange nærkampe var sejren helt i orden. Hos NFC var forsvaret stærkt, og keeper Mads Olsen havde flere gode indgreb, mens Rasmus Nøhr var farlig i offensiven.