image
03. november 2020 kl. 09:17

U/12 Drenge

Nykøbing FC – Holbæk B&I

Først i sidste spillerunde fik de unge NFC-ere gevinst, og efter en føring på 1-0 ved pausen blev gæsterne løbet over ende i anden halvleg, hvor NFC scorede fem gange. Bertram Raalund udlignede til 1-1, og med to fuldtræffere inden for de næste 10 minutter afgjorde NFC opgøret, hvor der især var meget at glæde sig over efter pausen. Thias Langballe og Bertram Raalund var stærke kort hos NFC, hvor Magnus Neergaard blev topscorer med fire mål.

U/13 Drenge Liga 2

Hvidovre IF – Nykøbing FC 4-1 (2-0)

Mål: 1-0 (2. min.). 2-0 (6. min.). 3-0 (41. min.). 4-0 (51. min.). 4-1 (56. min.) William Bringe.

NFC tabte kampen om andenpladsen bag suveræne A27 (Dragør), der har vundet samtlige 10 kampe. Gæsterne havde chancen for andenpladsen, men det gik i vasken kort efter start med to HIF-mål. Hjemmeholdet førte 4-0, inden det lykkedes William Bringe med sin sjette scoring at reducere efter godt oplæg fra Mohammad Aliko. Keeper Philip Olsen havde mange fremragende redninger og sørgede for at begrænse nederlaget, ligesom Viktor Krøll var meget aktiv.

U/14 Drenge Liga 2

Nykøbing FC – Ledøje-Smørum 4-0 (0-0)

Mål: 1-0 (36. min.) og 2-0 (38. min.) Jonas Eggertsen. 3-0 (51. min.) Sean Spring. 4-0 (57. min.) Mads Larsen.

Jagten på førende Ølstykke FC fortsætter for NFC, der afgjorde kampen efter pausen med fire fuldtræffere. Jonas Eggertsen var manden i centrum med to mål på to minutter, og Sean Spring øgede til 3-0 efter en ripost. Flittige Mads Larsen erobrede bolden og slog sejren fast efter en god anden halvleg af hjemmeholdet, hvor Mads Larsen, Jonas Eggertsen og især Valdemar Kryger spillede meget stærkt.

U/15 Drenge Liga 2

Nykøbing FC – Vallensbæk IF 0-5 (0-3)

Mål: 0-1 (12. min.). 0-2 (26. min.). 0-3 (35. min.). 0-4 (41. min.). 0-5 (69. min.).

Kravet var en hjemmesejr, hvis man skulle true førende Vallensbæk, men gæsterne gjorde kort proces med de tanker og bragte sig foran 3-0 inden pausen. Den opgave var uløselig, og NFC skabte kun få store chancer, men Simon Baltzer fik en gylden mulighed for at reducere til 1-4, men han fik ikke bolden over målstregen. Nu bliver det formentlig en kamp mod Fremad Valby om andenpladsen. Keeper Valdemar Skov var trods fem mål imod en stærk sidste skanse, mens Oscar Sørensen var i fokus i marken.

U/17 Drenge Divisionen

Nykøbing FC – Hobro IK 0-1 (0-0)

Mål: 0-1 (84. min.).

Heldet er bestemt ikke med NFC, der havde fortjent et point, men jyderne var lige den tand mere effektive i slutfasen, hvor sejrsmålet faldt blot seks minutter før tid. NFC havde sine chancer, bl.a. et godt langskud fra William Lohse over mål, og nederlaget sendte falstringerne ned på sidstepladsen inden udekampen mod topholdet FC Helsingør. De fleste NFC-ere er et år yngre end modstanderne, og det er ret udslagsgivende i en tæt række, hvor NFC ikke skaber så mange målchancer. Når modstanderne så scorer i slutfasen på en tilfældig chance, gør det ekstra ond for et hold i bunden. Andreas Helvig var bedst hos NFC.

U/19 Drenge Divisionen

Nykøbing FC – Hobro IK 4-4 (2-2)

Mål: 1-0 (16. min.) August Pedersen. 1-1 (32. min.). 1-2 (37. min.). 2-2 (43. min.) Oliver Baltzer (straffespark). 2-3 (57. min.). 3-3 (66. min.) Lucas Nyman Engelmand. 4-3 (76. min.) Sebastian Nørløv Andersen. 4-4 (89. min.) (straffespark).

Der var målfast, da NFC blev snydt for sejren kort før tid, hvor Hobro udlignede til 4-4 på et straffespark dømt mod Junes El-Sayed. Jyderne var foran 2-2, men Oliver Baltzer udlignede inden pausen på et straffespark begået mod Sebastian Nørløv Andersen, der lignede en matchvinder, da han bragte NFC foran 4-3 efter et indlæg. Der var stor ærgrelse i NFC-lejren over den kedelige afslutning, men Hobro satsede til slut med effekt. Frederik Baltzer og Lucas Nyman Engelmand var esserne hos NFC, som skal på langtur til Helsingør, der er placeret foran NFC.