02. september 2020 kl. 08:50

U/13 Drenge Liga 2

Nykøbing FC – FC Rudersdal 2-1 (0-1)

Mål: 0-1 (2. min.). 1-1 (43. min.) og 2-1 (59. min.) Mads Larsen.

Anden sejr i træk til NFC, der leverede en fin holdinsats og satte trumf på i anden halvleg, hvor Mads Larsen med to fuldtræffere sørgede for sejren. Matchvinderen, der er kommet til fra Nakskov, var igen fremtrædende, og selv om gæsterne kæmpede godt, var sejren fortjent. Sejrsmålet var efter flot opspil fra indskiftede Villads Røn, og så fuldendte Mads Larsen angrebet og blev matchvinder.

U/14 Drenge Liga 2

Nykøbing FC – Farum BK (2) 2-2 (2-1)

Mål: 1-0 (11. min.) og 2-0 (16. min.) Marcus Rasmussen. 2-1 (27. min.). 2-2 (58. min.).

Efter to sejre måtte NFC aflevere det ene point til gæsterne, der kom igen efter to mål af hurtige Marcus Rasmussen assisteret af Valdemar Kryger og Jeppe Karlsson. Topscoreren havde chancen for at øge til 3-0, men fik ikke bugseret bolden i mål, men otte mål i tre kampe viser, at han har målnæse ligesom faderen, Steven Rasmussen, der var en meget lovende ungdomsspiller i B. 1901. NFC var især dominerende før pausen og er ubesejret efter tre kampe. Jonas Eggertsen, der er kommet til fra Nakskov, var også i hopla for NFC.

U/15 Drenge Liga 2

Nykøbing FC – KFUM BK, Roskilde 6-0 (2-0)

Mål: 1-0 (14. min.) og 2-0 (22. min.) Carl Risgaard. 3-0 (43. min.), 4-0 (53. min.) og 5-0 (54. min.) Simon Baltzer. 6-0 (64. min.) Tristan J. Poulsen

NFC overlod intet til tilfældighederne og satte sig tungt på kampen fra start, hvor bundholdet ikke fik megen plads til at boltre sig på. Carl S. Risgaard scorede til 1-0 efter oplæg fra Simon Baltzer, der stod for et hattrick efter fine oplæg fra Noah Sekula, der bor i Nakskov. Han var her der og alle vegne, ligesom Simon Baltzer var i målhumør, og der var også flere gode indslag fra Louis Piga Carbone på et totalt suverænt NFC-mandskab, der havde chancer til en tocifret sejr.

U/17 Drenge Divisionen

Nykøbing FC – Næsby 0-1 (0-1)

Mål: 0-1 (44. min.).

NFC var igen lige ved og næsten, men der var ikke held i sprøjten, da Viktor Bitsch-Olsen fik chancen for at bringe falstringerne i front, men keepren vippede bolden over mål. Kort før pausen scorede fynboerne kampens enlige mål, da NFC eller var godt garderet med tre forsvarsspillere mod en enkelt angriber, som fik dirigeret bolden i nettet og blev matchvinder. Det var en lige kamp, hvor NFC igen manglede lidt medvind og ikke fik bonus af flere omstillinger efter pausen. Frederik Malmskov fik chancen i front og arbejdede godt, ligesom William Lohse og Nicolas Andersen var i fokus hos NFC, der jagter de første point.

U/19 Drenge Divisionen

Nykøbing FC – Næsby 3-5 (1-2)

Mål: 1-0 (5. min.) William Wagner Hendriksen. 1-1 (39. min.). 1-2 (41. min.). 1-3 (48. min.). 1-4 (51. min.) 2-4 (69. min.) Viktor Stryger (straffespark). 3-4 (72. min.) Noah Skovgaard. 3-5 (86. min.).

William Wagner Hendriksen gav NFC en drømmestart med mål på hovedstød efter en indøvet hjørnesparkskombination, men fynboerne slog kontra og kom foran 4-1, inden falstringerne igen viste tænder for alvor. Viktor Stryger reducerede til 2-4 på et straffespark begået mod Lucas Nyman Engelmand, og fremgangen fortsatte med reducering til 3-4 ved Noah Skovgaard, som var først over en ripost. NFC havde tre gode muligheder alle til Rasmus Nøhr, men han formåede ikke at udligne til 4-4. I stedet slog Næsby sejren fast i slutfasen med målet til 5-3. NFC betaler dyre lærepenge i en stærk række og formåede ikke at profitere af 1-0-føringen, og der var ingen NFC-ere som var fremtrædende efter den gode sæsonstart med 2-1-sejren over Roskilde.