U14 pigerne vandt i første turneringskamp

image
18. august 2021 kl. 13:46

U/14 Piger Liga 2

Sydsjællands Pige Alliance – Nykøbing FC 2-3 (2-0)

Mål: 1-0 (5. min.). 2-0 (23. min.). 2-1 (49. min.) Sofia Øster Dalsgaard. 2-2 (52. min.) og 2-3 (58. min.) Daniella Damgaard.

NFC var i foræringshjørnet i første halvleg, hvor hjemmeholdet satte trumf på to friløbere efter forsvarsfejl, men en stærk anden halvleg gav tre point. Det var yderst fortjent, idet falstringerne var meget dominerende med mange store tilbud. Sofia Øster Dalsgaard reducerede til 1-2 på langskud, og Daniella Damgaard udlignede på et gennembrud. Kort efter var angriberen på spil igen, og et nyt gennembrud blev fulgt op med sejrsmålet. Træner Anders Bril fik dermed en succesdebut, og i marken var der stærke præstationer af Lærke Bylov Olsen samt Daniella Damgaard og Lærke Møller Jakobsen. De to sidstnævnte er kommet til med stor succes fra TGB.