Menu

Ris og Ros

image

Vi ønsker hele tiden at gøre stævnet lidt bedre, så send endelig jeres kommentarer til stævnet på webmaster@nykobingfc.dk

Om det er ris eller ros I ønsker at give stævnet, så skal I ikke holde jer tilbage. Gode ideer bliver også taget med.
 

 

 Papaya Catwalk PinseCup 2013

Mange tak for et super stævne:-) Håber at i er klar til næste år. 

Mvh Thomas  
Rødvig G&I

Først og fremmest endnu gang for et fantastisk stævne, hvor der virkelig var styr på tingene. Vi boede igen på campingpladsen med alle pigerne, søskende og forældre, og vi oplevede igen en helt igennem fantastisk service fra Lars, som også hjalp til med opsætning af telte.

Jeg har som tidligere år en lille kæphest J - 4 hold som normalt spiller i U12 række 1 under DBU havde tilmeldt sig B- rækken. Jeg er klar over der kan være afbud, men når 2 af holdene slutter på podiet, så stopper al sund fornuft efter min mening. Så handler det mere om at vinde en pokal end at udvikle pigerne. Et godt eksempel er Lyngby, de vinder B- rækken i U11 piger ved sidste års pinsecup, spiller i U12 række 1 her i foråret, tilmelder sig igen B-rækken og vinder denne i år. I burde måske ændre turneringsformen og spille som man f.eks gør ved Madsby Cup.

Venlig hilsen
Thomas Bengtsen
Karise IK U12 piger

Scandlines Cup 2012
Hej B1901.

Sidste år sendte jeg ingenting, men I kunne godt have fortjent det. Derfor tager jeg revanche i år. Jeg synes, endnu engang, at det var et utrolig godt og veltilrettelagt stævne, som vores piger sætter utrolig stor pris på. De nyder at være afsted sammen i hinanden selskab, og det gør bare det hele meget nemmere, at man ved der er 100% styr på alle andre ting omkring stævnet.

Vi vil gerne takke for et super godt stævne, hvor der var styr på det hele. Gode kampe, godt vejr og en masse søde og hjælpsomme frivillige. Kan det være bedre? Nej, så derfor en kæmpe ros til jer. Jeg lovede desuden pigerne på vores U13 hold at viderebringe en kæmpe ros til den dommer, som vi havde i kampen mod Væggerløse. Jeg ved faktisk ikke hvad han hedder, men håber I vil give rosen videre til ham, hvis I har en oversigt over hvem som dømte hvilke kampe. De synes det var dejligt, at man aldrig var i tvivl om hvad han dømte (- og at han samtidig hev fat i spillerne, hvis der var noget omkring fair play).

Så stor ros herfra, jeg tror ikke det er sidste gang vi besøger jer!

Mvh
John Petersen, Andreas Madsen, Christina Nøhr, Tina Bull og alle de søde fodboldtøser fra Store Heddinge BK U11 & U13 piger

Jeg har haft den glæde at deltage i Scandlines Cup 2012 med et U11 pigehold fra Jægerspris IK. 

Det var pigernes første stævne med overnatning, så forventningerne var store.

I skal have tusinde tak og megen stor ros for et vel-tilrettelagt stævne. Uanset om vi var på Nordbyskolen eller på B1901`s baneanlæg, så var der tænkt på alt, maden var god, alle jeres folk på de forskellige steder var så søde og hjælpsomme. 

Vores piger synes, at de har haft en forrygende weekend med masser af fodbold - men også en masse andre gode oplevelser. De udtrykte på hjemrejsen stor begejstring for hele arrangementet.

Så en rigtig stor tak til jer alle for det store arbejde I har ydet, for at få alt til at lykkes. Det har I gjort godt.

På vegne af U-11 pigerne fra Jægerspris IK
Pia Sørensen

Tak for et imponerende arrangement, der på fornemmeste vis kombinerer glæden ved breddefodbolden og muligheden for udvikling af dygtige fodboldspillere.

Fra flere steder hørte vi, at de deltagende klubber synes, at dette var et super arrangement, hvor tingene var struktureret og tilrettelagt meget professionelt. Det gør indtryk at se så mange mennesker arbejde sammen om alle de opgaver, der er i sådan et stævne.

Bedste hilsner

Thomas og Henrik 
B.1901 U9 piger
DLG Tele & Scandlines Cup 2011

Vi siger tak for et super stævne, og kommer igen til næste år. 

Vh
Charlotte LSF U11 piger

Tak for endnu et godt stævne. Det var en fornøjelse at deltage igen. 

I skal specielt have stor ros for banernes stand - de var en fornøjelse for pigerne at spille på.
 

Eneste lille anke fra mig er omkring spiseteltet og de anførte spisetider. Det må kunne gøres mere fleksibelt.
 
Fx skulle vores 3. hold spise frokost lørdag kl. 13 og aftensmad allerede kl. 16 (det skulle vores 2 øvrige hold også). Mens de have kampe kl. 12, 14 og 17.
 

Dels er aftensmad kl. 16 meget tidligt og dels have alle 3 hold kamp kl. 17.
 

På gensyn i 2012.
 

Carsten Nygaard
 
U13 piger Himmelev Veddelev Boldklub 
Først og fremmest tak for et par fantastiske dage nede hos jer. 

Pigerne, lederne og forældrene har alle nydt det og det sociale har klart overskygget det sportslige 
 - at pigerne så samtidig kom i finalen, når de kun har spillet fodbold 14 måneder er kronen på værket.

Der er et lille men, - jeg ved det kan være svært at styre, men at hold X tilmelder sig i en U11 b-række når de er tilmeldt række 1 i SBU regi, så stopper al sund fornuft.

Det burde være udvikling af pigerne der er vigtigt og ikke at vinde en enkelt stævne.

I burde måske tjekke hvor de enkelte hold er tilmeldt i deres respektive turneringer og rangere dem hvis det ser helt forkert ud…Ellers tak for et godt stævne og vi komme helt sikkert tilbage næste år J

Med venlig hilsen
Thomas Bengtsen
Karise IK

og så skal der lyde et stor tak fra spillere, trænere og holdledere, for et fantastisk flot arrangeret stævne. 

Hilsen Kim og Pigerne
Tølløse BoldKlub
Først og fremmest vil HVB U13 gerne sige tak for en rigtig god stævne. Alle piger havde 2 super dage og vi overvejer at deltage igen næste år. Kun en kritikpunkt: om søndagen var HVB1 og 2 nødt til at spille kl 1200 og kl1400 mens vores modstander kl1400 havde spillet kl0900. Dette betød at vi havde næsten ikke tid til at spise frokost samt at vores modstander i den anden kamp havde klart en fordel. 

Mht. manglende betaling har jeg lært fra de to andre holdleder at 2 piger blev skadet inden dagens første kamp og deltog hverken i stævnet eller spisning. Jeg vil derfor gerne slippe for at betale for det ekstra 800 kr. Håber det er ok?
 

Best Regards 
Anthony Abbotts 
HVB 
Scandlines Cup 2010
Tusind tak for et rigtig dejligt fodboldstævne. Det er godt organiseret, hyggelig stemning, gode dommere, fantastiske lokaliteter (både skole og stadion) og dejlig forplejning. Det var super-godt at vi i år var inddelt i hold til spisning. Det skal I absolut gøre igen. Det fungerede meget fint med mange pladser og mad i begge ender af teltet.
 
Hvis jeg lige skal sætte et enkelt minus, så må det være at I bruger lidt mere krudt på noget andet morgenmad. Vi kom lidt sent ned begge dage og der var kun toastbrød tilbage ... det holder ikke længe når man skal spille fodbold. Forslag og som supplement til havregryn og cornflakes: frugt, rugbrød, A38. 
 
Nå, det hele skal ikke gå op i mad ... vores piger er enige om at vi gerne vil ned og besøge jer igen. Det giver en dejlig ro, at der kun er piger med.  

Med venlig hilsen 
Tine Lindgreen

Holdleder U-13.

Jægerspris IK, Fodbold.

Scandlines Cup 2010 i Nykøbing F - B.1901. 

En masse børn, unge piger, der dyster med liv og sjæl, en brækket arm, en trøstepræmie, en dansk idrætsforening når den er bedst; sang og glæde samt en festlig afslutning på arrangementet, hvor medaljerne overrækkes under stort bifald og klapsalver fra de tilhørende, forældre og familie, der er en stemning, en begejstring der smitter og bringer mig godt humør.

Et hurra for idrætten - længe leve dansk idræt for børnene og sportens skyld.

CLAUS

Tak for et fantastisk stævne og et godt arrangement. Vore piger har været rigtig glade for at deltage. Også en tak et samaritten som hjalp én af vore piger der brækkede sin arm i en kamp - og til "trøstepræmien", som hun fik under præmieoverrækkelsen!

 

Et forslag til næste år er, at U9'erne ikke deles op i A og B, men 2-3 grupper hvor de 2-3 bedste fra hver gruppe går videre til en A-pulje, og de 2-3 øvrige går videre til en B-pulje. Blot en tanke, fordi jeg mener, at niveauet i B-puljen faktisk var højere end i A-puljen - men det er jo aldrig rigtig til at vide, hvordan niveauet er.

 

Alt i alt et godt stævne som vi anbefaler andre !

 

Med sportslig hilsen

 

Karsten Thunbo

Træner, U9-piger, B73

Scandlines CUP 2009
Her fra en deltager af Damsø-truppen, skal lyde en stor tak til jer alle i B.1901 for et godt arrangement. 

Og en speciel tak til dig, Arne - for din positive måde at tage tingene på...gode som dårlige. Og som du selv sagde:".....vi lærer jo hver gang".

Med venlig hilsen
Tom Boysen

PS: Såfremt i fald jeg kan deltage i næste års arr. vil jeg  naturligvis gerne hjælpe til i forbindelse med evt. skader.
Og har I i klubben ell. i lokalunionen brug for assistance i form af undervisning, foredrag mv. kan jeg altid kontaktes.
Kære Gitte og alle I andre hjælpende ånder til dette års Scandlines Stævne
 
Fra HIK skal der lyde en KÆMPE tak for et fantastisk og veltilrettelagt stævne. 
Det var igen i år, en fornøjelse at deltage. Alt klappede, var veltilrettelagt, var muligt og ikke mindst sjovt.
Vi vil glæde os til næste års Stævne.
 
Rigtig god sommer og endnu engang 1000 tak.
 
På U11's vegne
Jill Stæhr 
Hej Gitte og alle arrangører, 

På vegne af BK Skjold vil jeg blot takke for et ualmindeligt velorganiseret og hyggeligt stævne. Indkvartering, forplejning og turneringsforløb forløb perfekt og det var en flok glade (og trætte) piger der drog hjem søndag eftermiddag. At der så var en bronzemedalje om halsen og flotte gaver i tasken var heller ikke så tosset.
 
På gensyn næste år.
 
Mange hilsner
Bente 

p.v.a. BK Skjold, København 

Scandlines Cup 2008 
 Tak for et dejligt stævne. Pigerne og vi ledere havde en dejlig weekend på Falster. Overalt blev vi mødt af venlige og hjælpsomme frivillige. Selv søndag, hvor alle forståeligt nok burde være meget trætte, blev man mødt med smil og en stor imødekommenhed.
Vi vil anbefale alle i klubben at deltage i Jeres stævne næste år. Vores er deværre blevet for gamle næste år.
 
Venlig hilsen
 
Ove Døj
Herlev IF.
Vi vil gerne sender alle jer frivillige ledere og hjælpere en meget stor ros for afholdelsen af jeres pinsestævne.
 
Vores datter på 9 år var for aller første gang på fodboldtur, og den oplevelse hun havde med hjem var simpelthen så stor. Hun har stort set ikke har snakket om andet de sidste 24 timer.
 
Vi har kunne fornemme, at det hele har været godt arrangeret, og at vores piger har der været taget godt hånd om.
 
Det har været fantatisk, at kunne følge med på nettet, både med resultater og billeder. Så selvom vi havde dejlig solskinsvejr, måtte vi løbende lige ind og tjekke sidste nyt fra Falster.
 
Tak for det.
 
Hilsen
 
Forældrene til Katrine fra AFK ( Allerød ).
 
N.B. God sommer til jer alle.

 

NykobingFC.dk bruger cookies for at kunne give dig den absolut bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies, der er beskrevet i vores cookiepolitik.
Læs mere!