Menu

Plantegning

MO.VE bygningen er en integreret del af det større planlagte landskabs- og aktivitetsstrøg, der strækker sig fra den tætte og smukke skov ved kunstgræsbaner i vest, gennem et mere åbent landskab, helt hen til banerne i øst. 

Bygningen placeres på tværs af skråningen langs Østre Allé og optager dermed landskabet i bygningen, så der er en niveauforskel på 90 cm gennem bygningskroppen. Bygningen udføres som fem separate længehuse med saddeltag der forskyder sig indbyrdes, så der opstår rum på tværs af bygningerne. Bygningen består dels af lukkede længer, der funktionsmæssigt indeholder aktiviteter, som knytter sig til huset, og dels af åbne rammekonstruktioner, der funktionsmæssigt indeholder aktiviteter som knytter sig til landskabet.

Derved opstår der en synergi eller fletværk mellem bygning og landskab. Bygningen placeres øst/vest ift vejen og på tværs af den eksisterende skråning ned mod banearealerne.

NykobingFC.dk bruger cookies for at kunne give dig den absolut bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies, der er beskrevet i vores cookiepolitik.
Læs mere!