Herre LF: Ny sejr til LF-serie holdet i målrig kamp mod Systofte

image
Ravnen
06. september 2023 kl. 11:05

På en varm september aften på vores hjemmebane tog vores Herre LF-serie hold imod Systofte i en spændende kamp, der endte 6-3 til vores fordel.

De første 25 minutter var domineret af vores hold, der viste flot kombinationsspil og højt pres. Dette resulterede i tre hurtige mål, hvor Rune Fjeldsøe og Sebastian Lejre satte bolden i nettet. Imidlertid vendte spillet i de sidste 20 minutter af første halvleg, da Systofte fandt deres fodspor og scorede to mål. Så pausen blev brugt på at justere og genfinde det tidlige spil.

Anden halvleg startede stærkt for os, med Emil Berner, Milas Frederiksen og endnu engang Emil Berner, der scorede smukke mål. Milas Frederiksen blev kampens bedste spiller med to assists og et mål, og han kunne have scoret flere mål med lidt mere præcision.

Selvom Systofte viste modstand og spillede godt i perioder, vandt vi kampen fortjent og kunne have scoret flere mål. Mads Olsen stod en solid kamp med vigtige redninger, og Emil Berner imponerede med to fantastiske solo-mål.

Træner Rune F Sørensen udtalte efter kampen:

- Systofte spillede en god omgang fodbold og gjorde det svært for os til tider, men set over 90 minutter syntes jeg vi vinder fortjent og kunne sagtens have scoret flere mål, men skarpheden manglede. Milas Frederiksen var med længder den bedste spiller på hele banen og spillede en vanvittig flot kamp med 2 assist og 1 mål - med lidt mere skarphed havde han scoret 4-5 mål

Næste udfordring venter, når vi drager til Dølle på søndag, hvor vi ser frem til at bygge videre på holdet.