Historisk sejr for Nykøbing FC's kvinder i egen debut

image Fotograf Friis
Ravnen
28. august 2023 kl. 08:51

Fredag aften den 25. august 2023 skrev Nykøbing FC's kvinder historie, da de for første gang stillede op med deres eget hold i en kamp på Kunstgræsbanen. Holdet, bestående af talentfulde piger fra årgangene 2004, 2005 og 2006, vandt overbevisende med 11-0 mod FK Sydsjælland 05.

Kampen blev hurtigt sat i gang, og det var Emma Sofie Riis-Rasmussen, der åbnede målkontoen for Nykøbing FC's kvinder i deres liga-debut med et mål i det 6. minut. Emma fortsatte med at vise sin målfarlighed og scorede endnu et mål i det 43. minut.

Anden halvleg blev en sand målfest, hvor Zainab Abouraqba, Laura Pedersen, Julie Koch, Laura Christoffersen og Laura Pedersen markerede sig som målscorere. Holdet arbejdede sammen på alle områder af banen, og midterforsvaret med Laura Christoffersen og Madeleine Wilhjelm viste sig som en solid baggrund. Dagens detalje var målet til 3-0 efter et hjørnespark. Sille Aarestrup Rasmussen fandt via en hurtigt aflevering Laura Christoffersen som lagde den til rette for Zainab Abouragba, som med et hårdt skuet spark sendte bolden i kassen

Kampen blev spillet sideløbende med Nykøbing FC's herresenior LF-serie kamp, og begge hold formåede at skabe en positiv stemning på dagen. Efter kampen samledes spillerne til et hyggeligt samvær i Mo.Ve.

Denne historiske sejr markerer starten på en ny æra for Nykøbing FC's kvinder, og holdet viser allerede potentiale til at præstere på højt niveau i deres række.