Kvinde S1: Ærgerligt nederlag for kvinderne mod Lynge Broby

image Arkivfoto
Ravnen
14. september 2023 kl. 15:45

På en udebaneaften i Lynge Broby måtte NFC Kvinder S1 se sig slået med 0-1 . Det er forhåbentligt et wake up call til holdet ift. at det ikke længere er ungdomsfodbold, men seniorfodbold.

Første halvleg var præget af svært spil for Nykøbing FC. Lynge Broby satte et effektivt pres, der forhindrede vores kombinationsspil. Med større vilje, kampgejst og fight fra modstanderen var det ikke ufortjent, at halvlegen sluttede 0-0.

Anden halvleg var der en forbedring i vores spil, men desværre formåede vi ikke at omsætte vores chancer til mål. Det blev afgørende, da Lynge Broby i det sidste ordinære minut scorede det eneste mål i kampen og fastsatte slutresultatet til 1-0.

Kampen fungerede som en påmindelse om, at seniorfodbold er anderledes end ungdomsfodbold. Selvom vi havde overtaget i spillet, blev vi overmatchet på vilje, kampgejst og fight. Dette nederlag vil forhåbentlig tjene som en læringserfaring for holdet.