Kvinde S1: Solidt spil fra NFC Kvinde S1 sikrer sejr over Holmegaard GB

image Arkivfoto
Ravnen
01. september 2023 kl. 10:12

På en skøn tirsdag aften i Holmegaard stillede NFC Kvinde S1 op til en spændende kamp mod Holmegaard GB. Holdet leverede en god præstation og tog en fortjent sejr på 4-0.

Kampen startede med et brag, da Laura Pedersen scorede allerede i det 4. minut efter en smukt udført dyb pasning fra Laura Christoffersen. Denne tidlige scoring satte tonen for kampen, hvor NFC var i kontrol og i boldbesiddelse i det meste af kampen.

Laura Christoffersen gjorde sig bemærket med en fantastisk scoring fra imponerende 30-35 meters afstand, der sendte bolden op i hjørnet uden chance for Holmegaards målmand. Dette var anden kamp i træk, hvor Laura viste sin evne til at score fra distancen.

Resten af første halvleg og begyndelsen af anden halvleg blev kontrolleret af NFC, der fokuserede på at holde bolden i egne rækker og udføre de rigtige bevægelser. Holmegaard stod dybt på banen, og pladsen var trang på deres halvdel.

NFC cementerede deres sejr i det sidste kvarter af kampen med mål fra Freja Jensen og Emma Sofie Riis-Rasmussen. Laura Christoffersen, på trods af at hun kæmpede med sygdom, var afgørende med en scoring og to assist i kampen. Zainab Abouraqba spillede også en fremragende kamp og viste sin alsidighed på flere pladser i holdet.

Samlet set var det en stærk holdpræstation, der sikrede NFC Kvinde S1 en overbevisende sejr på 4-0 over Holmegaard GB.