Overbevisende sejr for Herre LF-serien over Maribo

image
Ravnen
28. august 2023 kl. 10:59

Fredag aften var NFC Herre LF-serie klar til kamp på hjemmebane mod Maribo. Holdet leverede en imponerende præstation og sikrede sig en overbevisende sejr med 5-0.

Første halvleg blev en magtdemonstration fra Nykøbing FC, hvor holdet spillede noget af det bedste fodbold i lang tid. Jasper Andreasen tog teten med to mål, begge på imponerende hovedstød, og Lars Pleidrup fulgte trop med to yderligere scoringer. Emil Berner bidrog også med en velplaceret scoring, hvilket resulterede i en komfortabel 5-0 føring ved pausen.

Anden halvleg var ikke helt på højde med den første, da holdet ikke formåede at bygge videre på den tidligere præstation. Trods dette var kampen samlet set en stærk præstation, hvor Nykøbing FC var knivskarpe både i angrebet og forsvaret.

En særlig hyldest går til Jasper Andreasen og Lars Pleidrup, der begge var uundgåelige på banen. De 2 første mål lignede hinanden på mange måder, hvor Jasper viser styrke i luftrummet og Pleidrup som oplægger. Magnus Ehlers spillede også en bemærkelsesværdig kamp på højrebacken, hvor han viste stor løbearbejde.

Samlet set en flot præstation af holdet, der nu ser frem mod kommende udfordringer og muligheder for at bygge videre på denne sejr.