16. september 2021 kl. 09:01

U/19 Drenge Divisionen

Nykøbing FC - AB 0-2 (0-1)

Mål: 0-1 (41. min.). 0-2 (74. min.).

Nykøbing FC og AB ligger side om side i tabellen, men AB tog stikket hjem i en jævnbyrdig kamp på NFC Syd, hvor NFC havde fortjent det ene point, men uden scoring går det ikke. Det bedste tilbud fik Oliver Baltzer og Milas Schwensen, men sjællænderne slap for skrækken og kom foran lige før pausen. NFC fik aldrig rigtig fat i kampen, og selv om det var bedre efter pausen var det ikke nok til point. Et lidt skuffende resultat på hjemmebane, hvor Silas Jensen var fremtrædende hos NFC, der skal op på hesten lørdag i Hobro.

U/17 Drenge Divisionen

Nykøbing FC AB 0-3 (0-2)

Mål: 0-1 (26. min.). 0-2 (44. min.). 0-3 (85. min.).

Efter sejren i Slagelse var der lagt op til meget mere, end det blev til mod AB, der hev stikket hjem med hele 3-0 på en dag, hvor NFC i den grad underpræsterede og havde en decideret offday. Det var småt med kreativiteten i offensiven, og bagude slog sjællænderne til to gange i første halvleg og nærmest afgjorde kampen. Der manglede mange ting hos NFC, bl.a. energi, og det var nedtur efter to sejre i tre kampe. Der kan rettes op på det mod Hobro, hvor hjemmeholdet har tabt fire af fem kampe.

U/15 Drenge Liga 2

Nykøbing FC - HIK 1-5 (1-4)

Mål: 0-1 (11. min.). 1-1 (17. min.) Marcus Rasmussen. 1-2 (31. min.). 1-3 (33. min.). 1-4 (35. min.). 1-5 (55. min.).

NFC har det svært og er uden sejr efter fem spillerunder. HIK fik for alvor overtaget efter tre scoringer på fire minutter, i første halvleg og den lussing fik hjemmeholdet aldrig rystet af. Det så ellers fornuftigt ud, da hurtige Marcus Rasmussen udlignede i samarbejde med Milas Frederiksen, men så satte københavnerne turboen til og afgjorde kampen inden pausen. Keeper Jonathan Riis-Andersen kunne ikke lastes for målene og havde flere gode redninger, mens Milas Frederiksen var bedst i marken.

U/14 Drenge Liga 2

Nykøbing FC - Roskilde BK 4-3 (2-2)

Mål: 1- 0 (11. min.) Selvmål. 1-1 (19. min.). 2-1 (26. min.) William Bringe. 2-2 (35. min.) (straffespark). 3-2 (44. min.) William Bringe. 3-3 (51. min.). 4-3 (56. min.).

Efter tre nederlag var der endelig gevinst for NFC, som kom foran 2-1 ved topscorer William Bringe efter oplæg fra Marcus Brolund, Sjællænderne fulgte hele tiden med og udlignede tre gange, inden Marcus Brolund blev matchvinder fra falstringerne assisteret af Mads Larsen. Det kniber stadig defensivt for NFC, der har lukket 26 mål ind i fem kampe, men sejren over Roskilde kan være vendepunktet for cheftræner Dennis Numelins mandskab. William Bringe med eminent teknik var en meget vigtig brik hos NFC med to pletskud.

U/13 Drenge Liga 2

AB - Nykøbing FC 1-5 (0-0)

Mål: 0-1 (32. min.) Anakin Andersen. 0-2 (37. min.) Toke Hannemann. 0-3 (39. min.) Magnus Neergaard. 1-3 (42. min.). 1-4 (43. min.) Bertram Raalund. 1-5 (57. min.) Magnus Neergaard.

Efter nederlag til både U/17 og U/19 mod AB blev der rettet op på det, da NFC på en stærk anden halvleg sikrede sig en storsejr i Bagsværd. Anakin Andersen var første mand på måltavlen, og Toke Hannemann fulgte trop med mål på hovedstød efter hjørnespark. Det blev 3-0 ved Magnus Neergaard, inden AB reducerede. NFC svarede straks igen ved Bertram Raalund i samarbejde med Toke Hannemann, inden Magnus Neergaard lukkede kampen. Anført af Bertram Raalund, Magnus Neergaard og Benjamin Mollerup Nielsen førte an ved første sejr efter tre gange remis og et nederlag