image
21. september 2021 kl. 13:39

U/19 Drenge Divisionen

Hobro IK - Nykøbing FC 7-1 (2-0)

Mål: 1-0 (42. min.). 2-0 (45. min.). 3-0 (60. min.). 4-0 (67. min.). 5-0 (76. min.). 6-0 (79. min.). 6-1 (82. min.) William Hansen. 7-1 (86. min.).

Der var ikke meget at råbe hurra for og en lang bustur retur til Nykøbing med et nederlag på hele 1-7 i bagagen. Det så ikke så sort ud efter 40 minutters i Hobro, men to mål i slutningen af første halvleg var mere, end NFC kunne kapere, og efter pausen scorede hjemmeholdet fire gange på 20 minutter. William Hansen fik reduceret til 1-6 efter en tilfældig chance, men hjemmeholdet lukkede og slukkede med målet til 7-1 i slutfasen. Det store nederlag skal revancheres i næste runde mod Hvidovre

U/17 Drenge Divisionen

Hobro IK - Nykøbing FC 2-1 (1-1)

Mål: 1-0 (21. min.). 1-1 (37. min.) Ole Jakobsen (straffespark). 2-1 (48. min.).

NFC fik intet med fra Hobro, og der var stor skuffelse over nederlaget efter en kamp, hvor NFC var det bedste hold og havde to forsøg på træværket, men det var ikke nok til point. Ole Jakobsen udlignede ellers til 1-1 på et straffespark begået mod William Lohse, og bedst som man troede, at NFC var på vej til at hente den tredje sejr på stribe, slog jyderne kontra med sejrsmålet i en kamp, hvor falstringerne dominerede. Man fik simpelthen for lidt ud af spil og chancer, men Hobro udnyttede to målchancer til tre point.

U/15 Drenge Liga 2

Roskilde BK - Nykøbing FC 2-1 (0-1)

Mål: 0-1 (33. min.) Bertram Wridt Pedersen. 1-1 (62. min.) (straffespark). 2-1 (65. min.).

Sjællænderne var ubesejret efter fem runder, men NFC ydede kvalificeret modstand efter et par store nederlag. Der var oprejsning til de unge falstringer, som kom foran, da Marcus Rasmussen stod for oplægget, og man anede en overraskelse. Billedet vendte dog efter pausen, hvor hjemmeholdet udlignede på et straffespark, og tre minutter senere faldt sejrsmålet. Ved 1-0 til NFC var Marcus Rasmussen meget tæt på at øge til 2-0, men det gav ikke bonus. Keeper Jonathan Riis-Andersen var fremragende i NFC-målet, mens Milas Frederiksen og Marcus Rasmussen trak et stort læs i marken.

U/14 Drenge Liga 2

HIK - Nykøbing FC 0-1 (0-1)

Mål: 0-1 (18. min.) Oscar Tinggaard Madsen.

HIK lå på førstepladsen inden kampen, men NFC-mandskabet leverede en meget positiv indsats og tog sejren med til Nykøbing på en scoring af Oscar Tinggaard Madsen i første halvleg, hvor han sendte et frispark direkte i netmaskerne. NFC pressede især før pausen, hvor Lauge From-Bønnelykke havde chancen for at sende topholdet yderligere ud i tovene. Den fortjente sejr kom i hus via en fin holdpræstation, hvor især Theodor Lund og Mohammad Aliko fremhævedes. Efter fire nederlag i træk har træner Dennis Numelins mandskab nu hentet to sejre i træk.

U/13 Drenge Liga 2

Nykøbing FC - Roskilde BK 4-0 (3-0)

Mål: 1-0 (2. min.) og 2-0 (31. min.) Magnus Neergaard. 3-0 (31. min.) Thias Langballe. 4-0 (46. min.) Anakin Andersen.

En ny storsejr sender Nykøbing FC op i nærheden af rækkens to tophold - B.93 og Hvidovre IF - og kampen blev afgjort på en særdeles stærk første halvleg af hjemmeholdet. Magnus Neergaard lagde for med målet til 1-0 i samarbejde med Anakin Andersen og fortsatte med sit sjette mål til 2-0. Det blev 3-0 ved Thias Langballe efter oplæg fra Alexander Frederiksen, mens Anakin Andersen sluttede af til 4-0 assisteret af Thias Langballe. Det ser lyst ud for træner Claus Rossings talentfulde mandskab, hvor Anakin Andersen og Magnus Neergaard var i fokus.