image
28. september 2021 kl. 09:36

U/19 Drenge Divisionen

Hvidovre IF - Nykøbing F4-4 (3-2

Mål: 1-0 (13. min.) (selvmål). 1-1 (29. min.) Lucas Nyman Engelmand. 2-1 (36. min.). 2-2 (43. min.) Albert Emil Petersen. 3-2 (45. min.). 3-3 (57. min.) Oliver Baltzer. 3-4 (61. min.) Milas Schwensen. 4-4 (64. min.).

Der var målfest i Hvidovre, hvor NFC var tæt på sejren i en jævnbyrdig duel. HIF kom foran på et selvmål, men Lucas Nyman Engelmand udlignede i samarbejde med en veloplagt Oliver Baltzer, der også stod bag Albert Emil Petersens mål til 2-1. Oliver Baltzer sørgede for målet til 3-3, og NFC tog føringen, da Milas Schwensen scorede til 4-3. Desværre fik HIF udlignet, og NFC kunne ikke udnytte en udvisning til hjemmeholdet. Der var store plusser til Lucas Nyman Engelmand og Milas Schwensen, ligesom Oliver Baltzer med et mål og to oplæg markerede sig hos NFC, der fik lagt skuffelsen fra Hobro (1-7) bag sig.

U/17 Drenge Divisionen

Hvidovre IF - Nykøbing FC 2-2 (1-2)

Mål: 0-1 (21. min.) Ole Jakobsen. 0-2 (38. min.) Rasmus Berner. 1-2 (45. min.). 2-2 (51. min.).

NFC fik to point efter 2-2 i Hvidovre, hvor der var straffesparkskonkurrence om et ekstra point ved remis som et forsøg i denne række. NFC var bedst før pausen, hvor Ole Jakobsen bragte gæsterne i front, da han efter et par driblinger brugte sit stærke venstreben til at score. Det blev endnu bedre for NFC, da Rasmus Berner øgede til 2-0. William Lohses frisparksforsøg endte hos Rasmus Berner, og han svigtede ikke. Desværre fik HIF reduceret kort før pausen og kom ud til anden halvleg i en bedre udgave og pressede NFC i flere omgange. Remis var derfor i orden, men keeper Mathias Hansen sikrede NFC det ekstra point ved at parere to straffespark, mens NFC kun fejlede en gang fra pletten.

U/15 Drenge Liga 2

B.93 - Nykøbing FC 9-0 (5-0)

Mål: 1-0 (3. min.). 2-0 (5. min.). 3-0 (8. min.). 4-0 (23. min.). 5-0 (33. min.). 6-0 (36. min.). 7-0 (41. min.). 8-0 (47. min.). 9-0 (57. min.).

Det var top mod bund, da NFC fik en lærestreg mod et stærkt mandskab, som lagde hårdt ud og scorede tre gange på otte minutter. Det punkterede fuldstændig kampen, hvor falstringerne som oftest måtte løbe forgæves mod københavnernes stærke boldomgang. Det var med ryggen mod muren fra start til mål, og kun Marcus Rasmussen kunne hamle op med 93’erne. Syv kampe uden point viser, hvor svært NFC har det.

U/14 Drenge Liga 2

Nykøbing FC - AC Amager 3-0 (1-0)

Mål: 1-0 (7. min.) Oscar Tinggaard Madsen. 2-0 (46. min.) William Bringe (straffespark). 3-0 (49. min.) Marcus Brolund.

Efter fire nederlag i de første fire kampe har NFC for alvor fundet sig til rette og vandt for tredje gang i træk, da københavnerne måtte se sig besejret 3-0. Det var især efter pausen, at NFC var dominerende og sikrede sig en god udgangsposition før de sidste to kampe, idet der skal to hold ud af rækken. Det var en nøglekamp mod AC Amager, der har en sejr på kontoen, og Oscar Tinggaard Madsen bragte NFC i front i samarbejde med Mads Larsen. Efter pausen øgede William Bringe på straffespark, inden Marcus Brolund gjorde det til 3-0 kort efter.

U/13 Drenge Liga 2

B.93 - Nykøbing FC 3-1 (1-0)

Mål: 1-0 (21. min.). 1-1 (32. min.) Magnus Neergaard. 2-1 (37. min.). 3-1 (38. min.).

NFC gik i offensiven straks fra start mod det ubesejrede tophold, men fik ikke gevinst, og i stedet slog københavnerne til og førte 1-0 ved pausen. Magnus Neergaard er en farlig herre, og han udlignede til 1-1 i samarbejde med Anakin Andersen og kom dermed op på syv fuldtræffere, men B.93 svarede igen med to mål inden for to minutter og afgjorde kampen. B.93’s sejr var fortjent, og det var et overbevisende tophold, der løb med alle tre point. Hos NFC var keeper Frej Liisborg Hansen i hopla og sørgede med mange store redninger for at holde københavnernes score nede. Sai Lorentzen var stærk i marken hos NFC.