image
05. oktober 2021 kl. 21:21

U/19 Drenge Divisionen

Nykøbing FC - FC Helsingør 0-7 (0-4)

Mål: 0-1 (9. min.). 0-2 (33. min.). 0-3 (35. min.). 0-4 (43. min.). 0-5 (61. min.). 0-6 (76. min.). 0-7 (82. min.).

Lidt overraskende var sjællænderne i stand til at køre en sejr på 7-0 i hus efter 4-0 ved pausen. FC Helsingør lå inden kampen bag NFC, men nu rykkede vinderne forbi, og NFC mistede terræn for at holde fast i en midterposition. Der var ikke de mange målchancer til hjemmeholdet, der var bagefter på mange parametre, og nu gælder det om at ryste de store nederlag af sig mod AC Amager.

U/17 Drenge Divisionen

Nykøbing FC - FC Helsingør 0-4 (0-2)

Mål: 0-1 (9. min.). 0-2 (26. min.). 0-3 (56. min.). 0-4 (74. min.).

Det gik bedre for U/17 end for U/19, men slutresultatet var alligevel skuffende, når FC Helsingør inden kampen lå placeret under hjemmeholdet, der ikke fik skabt det helt store. Til gengæld kunne gæsterne finde vej til nettet to gange i hver halvleg. William Lohse var tættest på at komme på måltavlen med to frisparksforsøg, men keeperen parerede begge gange. Hos NFC var Noah ”Dinger” Larsen og Gustav Sommer bedst.

U/15 Drenge Liga 2

Nykøbing FC - HB Køge 2-6 (1-2)

Mål: 0-1 (9. min.). 1-1 (15. min.) Sean Spring. 1-2 (35. min.). 1-3 (44. min.). 1-4 (58. min.). 2-4 (59. min.) Marcus Rasmussen. 2-5 (60. min.). 2-6 (67. min.).

Efter syv nederlag i syv kampe var NFC på en svær opgave mod rækkens vindere, men trods det klare nederlag var der mange positive elementer. Sean Spring fik reduceret til 1-2 efter hjørnespark, og Marcus Rasmussen slog til med et langskud hen over gæsternes keeper til 2-4. Kampen var mere lige end cifrene indikerer, og der blev kæmpet mod favoritterne anført af Milas Frederiksen, Jonas Eggertsen og Marcus Rasmussen.

U/14 Drenge Liga 2

Hvidovre IF - Nykøbing FC 3-1 (1-0)

Mål: 1-0 (6. min.). 2-0 (41. min.). 2-1 (63. min.) Marcus Brolund. 3-1 (66. min.).

Flere store chancer og to skud på træværket burde have givet point, men NFC fik intet med fra Hvidovre. NFC var bagud 0-2, inden Marcus Brolund fik reduceret efter oplæg fra Mohammad Aliko, men kort efter slog HIF til igen og afgjorde kampen. Det var skuffende med de mange store tilbud og kun en scoring for NFC, hvor Villads Røn var meget fremtrædende. Der var også plusser til Marcus Brolund og Oscar Tinggaard Madsen.

U/13 Drenge Liga 2

Nykøbing FC - Holbæk B&I 0-3 (0-2)

Mål: 0-1 (17. min.). 0-2 (24. min.). 0-3 (58. min.).

Inden sidste runde mod HIK er NFC placeret lunt midt i rækken, og der blev eksperimenteret en smule med en ny spillestil i første halvleg, men efter 0-2 gik man tilbage til den mere vante og pressede gæsterne en del og skabte et par store chancer. Anakin Andersen var to gange tæt på scoring. Sjællænderne, der er med i kampen om andenpladsen bag B.93, afgjorde kampen i første halvleg, men NFC fik i anden halvleg vist, at man kan være med. Thias Langballe var bedst hos hjemmeholdet.