image
26. november 2021 kl. 07:30

U/19 Drenge Divisionen

HB Køge - Nykøbing FC 2-2 (0-2)

Mål: 0-1 (2. min.) Milas Schwensen. 0-2 (11. min.) Oliver Baltzer. 1-2 (52. min.). 2-2 (66. min.).

Topholdet på hjemmebane var på forhånd udset som en meget vanskelig mission for NFC, men på en fremragende første halvleg var der krise hos sjællænderne. NFC kom foran efter to minutter, da Milas Schwensen stak af efter oplæg fra Lucas Nyman Engelmand, og kort efter var der også gevinst til NFC. Oliver Baltzer spurtede fra forsvaret og spredte panik hos topholdet, der mødte et NFC-mandskab, som spillede en første halvleg på højt niveau. Efter pausen kom HB Køge stormende og fik reduceret til 1-2 tidligt i anden halvleg. Udligningen faldt efter 66 minutter, men så viste NFC en holdpræstation, som var klart godkendt, og med lidt held havde Oliver Baltzer sat trumf på til 3-2, men han fik ikke gevinst, ligesom Emil Berner havde en mulighed for at blive matchvinder for NFC. Målscorerne var i hopla, men holdpræstationen var markant

U/17 Drenge Divisionen

HB Køge - Nykøbing FC 3-1 (2-0)

Mål: 1-0 (12. min.). 2-0 (32. min.). 2-1 (64. min.) Tristan Poulsen. 3-1 (90. min.) (straffespark).

HB Køge indtager førstepladsen efter sejren, der var nummer 12 i 14 kampe, men NFC slap hæderligt fra kampen, der sluttede med et rødt kort til hjemmeholdet. Det var ved stillingen 3-1, og sjællænderne kom godt fra start med to mål i første halvleg, hvor NFC kæmpede godt, men var oppe mod en stærk modstander. Ved 2-0 fik Indskiftede Tristan Poulsen reduceret til 1-2, og NFC øjnede en overraskelse, men HB Køge satte tingene på plads med et straffesparksmål kort før tid. Med fem sejre i 14 kampe har NFC leveret en pæn indsats og ligger omkring midten. Keeper Mathias Hansen og Matias Munk Hermann var bedst hos gæsterne