Menu

Nykøbing FC's U19 d sejrede mod Kolding i intenst opgør

image
29. april 2024 kl. 10:12

På en solbeskinnet lørdag eftermiddag den 27. april 2024, bød Nykøbing FC’s U19 drenge op til dans mod Kolding i en kamp, der blev en prøvelse for begge hold, men endte med en fortjent 2-1 sejr til hjemmeholdet. Kampen, som fandt sted på hjemmebane i Nykøbing, var præget af taktisk snilde og intense dueller.

Første halvleg var en tæt affære, hvor begge hold gik til pausen med en stilling på 1-1. Noah Sekula bragte Nykøbing foran med en velplaceret scoring i det 44. minut, hvilket viste holdets beslutsomhed og tekniske kvalitet. Koldings spiller svarede hurtigt igen, hvilket sikrede, at spændingen blev bevaret frem til halvlegen.

Anden halvlegs drama intensiveredes, da Koldings målmand modtog et rødt kort tidligt i halvlegen. Situationen forværredes for gæsterne, da de kort efter fik endnu et rødt kort, hvilket reducerede dem til ni spillere. Denne numeriske fordel udnyttede Nykøbing effektivt, og Niclas Foged kunne i det 72. minut sende bolden i nettet og sikre sejren.

Midtbanespiller Gustav Sommer og kantspiller Mikkel Lundgaard leverede begge fremragende præstationer, og deres indsats på banen var afgørende for, at Nykøbing kunne dominere spillet, især i de sidste faser af kampen. Dette var en kamp, hvor Nykøbing ikke kun viste deres evne til at kæmpe under pres, men også evnen til at udnytte enhver given mulighed.

Sejren markerer Nykøbing FC U19s anden sejr i træk og understreger holdets styrke og sammenhold, når de nu står overfor resten af sæsonen med fornyet selvtillid.

Sted: Nykøbing
Resultat: Nykøbing FC 2, Kolding 1