Nykøbing FC U17 mandskab sikrer stærk sejr over Næstved

image
Ravnen
29. april 2024 kl. 11:50

Søndag leverede Nykøbing FC's U17-drenge en solid præstation hjemme mod Næstved, hvor de vandt 3-1. Kampen, der fandt sted på NFC's hjemmebane, viste holdets evne til at styre spillet fra start til slut.

Spillet blev åbnet i et højt tempo af Nykøbing, som bevarede kontrol over bolden og pressede modstanderen gennem hele kampen. Denne kontrol resulterede i tre flotte mål i anden halvleg. Alex Knudsen brød dødvandet i det 50. minut, efterfulgt af Vito Langerup, der fordoblede føringen fem minutter senere med en præcis afslutning. Max Andersen cementerede NFC's overtag med et tredje mål i det 70. minut.

Næstved fik et trøstemål i det 75. minut på straffespark, men det påvirkede ikke kampens udfald. Nykøbing FC's U17 hold viste en vedholdende indsats og godt samspil, som holdt Næstved på afstand gennem det meste af opgøret.

Det var en dag, hvor hele holdet fortjener ros, men særlige plusser går til Vito Langerup og Alex Knudsen for deres afgørende bidrag og mål. Med denne sejr fortsætter Nykøbing FC med at bygge på deres stærke sæson og teamånd.

Kampresume:

• Sted: NFC's hjemmebane
  • Resultat: Nykøbing FC 3, Næstved 1
  • Målscorere:
    • Nykøbing FC: Alex Knudsen (50. minut), Vito Langerup (55. minut), Max Andersen (70. minut)
    • Næstved: [Navn ikke specificeret] (75. minut, straffe)