U/19 Drenge Divisionen

Nykøbing FC – AC Amager Academy 1-1 (1-1)

Mål: 1-0 (17. min.) Elias Nilsson. 1-1 (31. min.).

Angriberne havde det svært

Begge forsvar havde overtaget, og det var småt med målchancer i begge ender. NFC fik dog hul på bylden, da Elias Nilsson headede et frispark fra Oliver Baltzer i nettet, men amagerkanerne fik udlignet inden pausen. De to halvlege lignede hinanden spillemæssigt, og derfor endte det remis. Gæsterne fik en udvisning kort før tid, da dommeren fik en gevaldig overhaling og trak det røde kort. Hos NFC var der især plusser til Mohamed Osman Mohamed, Junes El-Sayd og Allan Chebli. NFC holder sig dermed klart foran gæsterne i tabellen, hvor otte sejre, fire remis og 12 nederlag giver muligheder for at avance i kamp med fire-fem mandskaber.

U/17 Drenge Divisionen

Nykøbing FC – AC Amager Acedemy 1-5 (0-3)

Mål: 0-1 (12. min.). 0-2 (14. min.). 0-3 (22. min.). 1-3 (66. min.) William Lohse. 1-4 (86. min.). 1-5 (90. min.).

NFC tabte klart efter skidt indledning

Bagud 0-3 efter første halvleg var NFC’s chancer ikke større end en snestorm i Sahara i juli måned, men det gik meget bedre efter pausen, hvor holdet fik meget bedre fat, selv om det endte med et nederlag på 1-5. Dermed mistede NFC et stort skridt i kampen om at holde ved lige bag topholdene, og to store nederlag i træk efter flere sejre trækker fra. Farlige William Lohse blev eneste NFC-målscorer, da han reducerede til 1-3 efter oplæg fra Noah Huge Larsen. Noah Sekula leverede en stor præstation for NFC og fik følgeskab af Oskar Gärtig og Matias Munk Hermann.

U/15 Drenge Liga 2

Nykøbing FC – Ringsted IF 4-2 (2-0)

Mål: 1-0 (4. min.) og 2-0 (14. min.) Alexander Brønnes Mortensen. 2-1 (36. min.). 3-1 (41. min.) Milas Frederiksen. -1 (48. min.) Jonas Eggertsen. 4-2 (49. min.).

Tredje sejr i træk til NFC

Efter nederlag i de to første runder har chetræner Marc Bakager Galthéens mandskab for alvor fundet melodien og vandt for tredje gang i træk. Spillet var dog ikke særligt prangende, men bundholdet fra Ringsted IF havde ikke meget at skulle have sagt. Alexander Brønnes Mortensen bragte NFC i front assisteret af ukrainske Oleksandt Kotslube, og topscorer Mortensen sørgede også for målet til 2-0 i samarbejde med Albert Gärtig. Milas Frederiksen gjorde det til 3-0 efter oplæg fra Jonas Eggertsen, som scorede til 4-1 efter oplæg fra Jeppe Karlsson. Dermed er NFC med fremme, og der var især plusser til keeper Cornelius Refnov, Albert Gärtig og Oleksandt Kotslube.

U/14 Drenge Liga 2

Fortjent sejr i Slagelse

Der var ingen tvivl om, at NFC var det bedste hold i Slagelse, og cheftræner Dennis Numelins mandskab fik fuldt udbytte via en sejr på 3-1. Oscar Tinggaard Madsen bragte NFC i front assisteret af Mads Larsen, og efter udligningen var Emil Engelmand Henningsen på pletten med scoringen til 2-1 efter oplæg fra Marcus Brolund. Inden pausen satte Achilles Poulsen trumf på for falstringerne i samarbejde med William Bringe, og dermed fik de unge talenter en længe ventet triumf anført af Marcus Brolund og Gustav Nygaard Østergaard, og sejren var ikke et mål for stor.