U14 drenge: U14 Drenge Liga Øst 2 stødte på et godt Helsingør hold

image
Ravnen
19. september 2023 kl. 10:27

På vores egen hjemmebane stod Nykøbing FCs U14-drenge over for en stærk modstander i form af Helsingør. Desværre endte kampen med en 1-6-sejr til Helsingør.

I første halvleg var begge hold skarpe og pressede på for at finde vej til målet. Desværre fik Helsingør brudt igennem vores forsvar i det 33. minut og scorede, hvilket bragte dem foran 1-0. Yderligere en personlig fejl i det 35. minut kostede os et mål, og vi gik til pausen bagud 2-0.

Anden halvleg startede ikke som ønsket, da vi tillod to mål inden for de første 5 minutter, hvilket øgede Helsingørs føring til 4-0. Herefter tog Nykøbing FC initiativet og begyndte at dominere spillet. Dette resulterede i en mål i det 56. minut, hvor vi fik reduceret til 4-1. Vi havde flere chancer til at score yderligere, men Helsingørs målmand viste sig som en solid sidste skanse.

Desværre udnyttede Helsingør nogle fejl i de sidste 10 minutter og scorede yderligere to mål, hvilket førte til det endelige resultat på 6-1 til Helsingør.

Selvom resultatet ikke gik vores vej, er der positive aspekter at tage med fra kampen. Holdet viste gode takter og skabte chancer. Dette er noget, vi kan bygge videre på gennem træning og individuel udvikling. På trods af nederlaget var der en vilje til at kæmpe og en positiv attitude, der lover godt for fremtiden.