U14 piger: U14 Piger viste fight og gejst mod Herlufsholm

image Arkivfoto
Ravnen
19. september 2023 kl. 10:03

I søndags i Herlufsholm leverede Nykøbing FC's U14-piger en flot indsats, der desværre ikke resulterede i sejr. Kampen blev spillet den 17. september og endte med en tæt 4-3-kamp til værterne, Herlufsholm.

Første halvleg var Nykøbing FC under et hårdt pres fra modstanderne, og det satte vores hold på prøve. På trods af dette gav pigerne ikke op og fortsatte med at kæmpe hårdt.

Anden halvleg blev en helt anden historie, hvor vores pigerne viste deres evne til at komme tilbage. De formåede at vinde anden halvleg med 1-3, selvom de tidligere havde været bagud med 3-0. Dette viser deres imponerende fight, gejst og beslutsomhed.

En særlig bemærkning bør rettes mod Alma, der scorede hele tre mål i kampen og viste sit alsidige spil ved at spille på forskellige positioner, herunder kant, som nummer 10 og angriber.

Selvom sejren desværre glippede, kan holdet trække på den stærke præstation og det fine angrebsspil, de viste i kampen, som et positivt tegn for fremtiden.