image
09. maj 2022 kl. 13:28

U/14 Piger Liga 2

Hvidovre IF – Nykøbing FC 3-4 (3-2)

Mål: 1-0 (2. min.). 2-0 (6. min.). 2-1 (13. min.) Daniella Damgaard. 3-1 (21. min.) 3-2 (29. min.) Lærke Møller Jakobsen. 3-3 (39. min.) Sofia Øster Dalsgaard. 3-4 (62. min.) Simone Lise.

NFC jagter førstepladsen efter ny sejr

Det går strygende for U/14-pigerne fra NFC, der med en 4-3-sejr i Hvidovre er helt fremme i kampen om førstepladsen. Fem sejre i seks kampe giver optimisme, selv om det startede helt skævt i Hvidovre, der scorede to hurtige mål, men NFC svarede igen ved Daniella Damgaard assisteret af Simone Lise. HIF kom foran 3-1, inden Lærke Møller Jakobsen fik reduceret inden pausen. NFC var stærkest efter pausen og fik udlignet ved Sofia Øster Dalsgaard, og Simone Lise udnyttede en god aflevering fra Daniella Damgaard til at score sejrsmålet. Simone Lise, Lærke Møller Jakobsen og Signe Marie Hove-Christensen trak et stort læs hos topholdet.