U16 Piger Øst 2: Overbevisende sejr i varmen

image Arkivfoto
Ravnen
11. september 2023 kl. 11:31

På en varm dag i Nykøbing tog vores U16 Piger Øst 2-hold imod Snekkersten IF og endte med en imponerende 7-1 sejr.

I første halvleg viste vores piger imponerende teknisk spil, hvor bolden flød fra spiller til spiller. Målene kom efter flotte opspil helt fra vores egen målmand. Simone Lise åbnede scoringen efter 7 minutter, og Daniella Damgaard fulgte op med målet nummer to bare tre minutter senere. Simone Lise fortsatte med at imponere og scorede sit andet mål i kampen, mens Daniella Damgaard også kom på måltavlen igen. Ziva Brix Olsen fulgte op med det femte mål, og vi gik til pause med en overbevisende føring på 5-0.

Anden halvleg var præget af den kvælende varme, hvilket resulterede i et lavere tempo og mindre intensitet. Alligevel formåede vores hold at fastholde kontrollen over kampen. Daniella Damgaard scorede yderligere to mål, og hun var i høj grad med til at sikre den samlede sejr på 7-1.

Flere spillere fortjener ros for deres præstationer. Lærke B. Olsen spillede en fejlfri kamp som venstre stopper og bidrog med flotte pasninger frem i banen. Mikkeline leverede en heroisk kamp som højre wingback og havde flere gennembrud på højrekanten samt en flot assist til målet, der bragte os foran 6-0. Fiona bidrog med to flotte assists i første halvleg, og Daniella Damgaard fortjener særlig fremhævelse med sine fire mål og to assists.

Pigerne leverede en imponerende præstation og demonstrerede flot pasningsspil og samarbejde på banen. Holdet kan være stolt af deres indsats og se frem til kommende udfordringer med stor selvtillid.