Menu

U17 Drenge Divisionen: Delte point med Næstved men tabte i straffesparkskonkurrencen efterfølgende

image
Ravnen
19. oktober 2023 kl. 12:07

I en kamp præget af spænding og drama måtte Nykøbing FC's U17-drenge dele point med Næstved IF, efter kampen endte 3-3. Herefter mødtes holdene i en nervøs straffesparkskonkurrence, hvor Næstved trak det længste strå med en sejr på 3-2.

Kampen startede med Næstved som det dominerende hold og Nykøbing FC mere afventende. Dette taktiske valg resulterede i nogle gode kontramuligheder for Nykøbing FC, selvom de desværre ikke blev omsat til mål. Den første halvleg forblev meget lige, selvom Næstved havde en smule mere kontrol over bolden.

I pausen justerede Nykøbing FC deres taktik og pressede højere op på banen i anden halvleg. Dette gav pote, og holdet scorede tre mål. Dog formåede Næstved at udligne og bringe balance i regnskabet. Selvom Nykøbing FC havde store chancer, blev de tre point ved med at være uden for rækkevidde.

Straffesparkskonkurrencen blev en nervepirrende affære, hvor Næstved trak sig sejrrigt ud. En ekstraordinær præstation fra Marcus Brolund - han var en konstant trussel for modstanderne i hele kampen.

Samlet set efterlader kampen en ambivalent følelse, da Nykøbing FC havde muligheden for tre point, men kun endte med at få et enkelt. Dog viser holdet stadig en opadgående kurve og fortsætter med at bygge på deres præstationer. Et point er bedre end ingen, især efter en tid med nul point i de foregående ni kampe.

Spillested: Kunst Skovbanen
Modstanderhold: Næstved IF
Resultat: Uafgjort (3-3) og derefter nederlag på straffe (2-3)
Målscorere: 25' min 0-1 - Dominik Jovanovic 45' min 1-1 - Jeppe Karlsson (Assist af Oleksandr Kotsiuba) 61' min 2-1 - Marcus Rasmussen (Assist af Oleksandr Kotsiuba) 72' min 3-1 - Markus Johnsøn (Assist af Marcus Brolund) 77' min 3-2 - Viktor Hamann Knudsen (Straffespark) 89' min 3-3 - Mads Gullander Straffesparkskonkurrence; 0-1 - Jeppe Esmann Hansen (NIF) 1-1 - Oleksandr Kotsiuba (NFC) 1-2 - Wiktor Dudczyk (NIF) 2-2 - Gustav Østergaard (NFC) 2-3 - Mads Gullander (NIF) 2-3 - Straffe brændt af Markus Johnsøn (NFC) 2-3 - Straffe brændt af Mathias Buus (NIF) 2-3 - Straffe brændt af Sejan Muhiddine (NFC) 2-3 - Straffe brændt af Viktor Hamann Knudsen (NIF) 2-3 - Straffe brændt af Marcus Brolund