U17 Række 1: Halstedhus efterskole snuppede sejren

image
Ravnen
11. september 2023 kl. 11:26

På en onsdag aften på Halstedhus Efterskole tog vores U17 Række 1-hold kampen op mod førerholdet. Trods en flot præstation måtte vi se os besejret med et slutresultat på 2-1.

Drengene gik ind i kampen med fokus og energi efter en positiv weekendkamp mod Herfølge. Modstanderen var fysisk større og satte os under pres fra starten. Vi bevarede tålmodigheden med bolden og håndterede situationen godt. Som kampen skred frem, kunne vi gradvist overtage mere af spillet og tvinge modstanderen til at forsvare dybt.

Vi dominerede boldbesiddelsen med omkring 65-70% og skabte adskillige chancer. Desværre formåede vi ikke at omsætte dem til flere mål i første halvleg, selvom vi brændte et straffespark og havde flere oplagte muligheder.

Anden halvleg startede ligesom første halvleg, og vi bevarede vores dominans på bolden. Vi skabte endnu flere chancer, men igen undlod vi at udnytte dem effektivt. Modstanderen ændrede deres taktik til en mere defensiv 3-5-2, hvilket vi kunne udnytte til vores fordel, da vi fortsatte med at kontrollere spillet.

Selvom vi spillede en af vores bedste kampe og udviste et imponerende spil, var det modstanderen, der udnyttede personlige fejl i vores boldbesiddelse og scorede målene. Når man har omkring 100-150 afleveringer som central midtbanespiller, kan der opstå fejl, og det er uundgåeligt.

Malthe Hansen debuterede som en solid forsvarsspiller, og Muhammad Sohail Safi gjorde sig bemærket med sin bevægelighed og vigtige bidrag både i boldbesiddelse og presspil. Marcus Brolund, der vikarierede som målmand, leverede en god præstation med vigtige redninger og stærkt spil med fødderne.

Selvom resultatet ikke gik vores vej, kan vi tage masser af positivt med fra denne kamp. Holdet viste imponerende teknisk kunnen og udtryk, og vi vil fortsat arbejde hårdt for at forbedre os og forhåbentlig hente flere sejre i fremtiden.