U19 Drenge Divisionen: U19 fik remis imod Hobro i intens kamp

image
Ravnen
09. oktober 2023 kl. 10:41

I en spændende U19 Divisionen kamp den 8. oktober stod Nykøbing FC overfor Hobro på udebane. Kampen endte uafgjort 1-1, men Nykøbing FC sejrede i den efterfølgende straffesparks konkurrence.

Første halvleg er Nykøbing FC godt med i kampen med godt spil og intensitet i duellerne. William Lohse bragte hurtigt holdet i front med et mål i det sjette minut.

Anden halvleg var en mere udfordrende periode for Nykøbing FC, da de blev presset ned på egen bane af Hobro. Holdet stod dog fast i forsvaret og holdt modstanderen væk fra målet i mere end 90 minutter.

Desværre for Nykøbing FC formåede Hobro at udligne i det 96. minut på et hjørnespark. Uafgjort resultatet førte til en spændende straffesparks konkurrence, hvor Nykøbing FC trak det længste strå.

I kampen var Frey Numelin en pålidelig figur i forsvaret, hans parathed og energi smittede af på holdet som helhed.

Selvom sejren stadig er udeblevet, viser præstationen, at holdet præsterer på et højt niveau. Med det rette fokus og arbejde kan de se frem til at bygge videre på deres resultater i de kommende kampe.