Herre LF: NFC vinder ude over Systofte

image
Ravnen
23. oktober 2023 kl. 08:39

På Systofte's hjemmebane "Gryden," der favoriserede hjemmeholdet i en voldsom grad, lykkedes det NFC at hente en sejr, på trods af at vores dygtige fodboldspillere ikke er vant til underlaget. NFC vandt kampen 0-3.

Allerede efter 2 minutter fik vi en drømmestart, da Malte leverede et præcist hjørnespark, som Rune Fjeldsøe Sørensen dirigerede ind i modsatte målhjørne til en tidlig 0-1 føring.

Ti minutter senere udviste Anders Due sublime færdigheder med en lang aflevering, der nåede Magnus. Han kontrollerede bolden smukt med brystet og sendte den mellem benene på målmanden, hvilket bragte os på 0-2.

Efter 61 minutter lukkede vi kampen med et slutresultat på 3-0. Et mål skabt gennem klumpspil i feltet, hvor bolden til sidst landede ved Rune Fjeldsøe Sørensens fødder, og han sparkede den sikkert mellem benene på målmanden.

Selvom Gryden normalt er en udfordrende sted at spille på, havde vi marginalerne med os denne gang. Systofte pressede os igennem kampen og havde flere chancer, men stolperne og vores fantastiske målmand, Mads Olsen, var i perfekt position på alle tidspunkter og forhindrede dem i at score.

En bemærkelsesværdig ydelse kom fra hele holdet som en samlet enhed, men Mads Olsen fortjener særlig ros for hans fantastiske redninger. Uden tvivl var dette en af hans bedste kampe i årevis.

Vi ser frem til næste kamp, der finder sted den 27. november på vores hjemmebane mod Døllefjelde.