Herre LF-serie deler point med NFB i spændende kamp

image
Ravnen
08. november 2023 kl. 09:47

Den 3. november 2023 spillede Nykøbing FC Herre LF-serie en spændende kamp mod NFB på hjemmebanen. Kampen endte 3-3 efter 90 minutters hårdt arbejde fra begge hold.

Første halvleg var præget af NFB, der dominerede kampen og havde kontrol over spillet. De skabte flere chancer og bragte sig foran med 1-0. Nykøbing FC formåede dog at afværge yderligere mål, og pausefløjtet lød med en 0-1 stilling.

I pausen lavede Nykøbing FC tre udskiftninger, hvilket viste sig at være en afgørende beslutning. Selvom NFB hurtigt scorede til 0-2, gav Nykøbing FC ikke op. De fandt en hurtig kontrachance, hvor Emil Berner skabte mulighed for Lars Pleidrup, der med et præcist spark scorede og reducerede til 1-2.

Lykken var dog kort, da NFB hurtigt svarede igen og øgede føringen til 1-3. Nykøbing FC gav dog aldrig op og viste tro på sig selv. I kampens sidste 20 minutter scorede Rune Fjeldsøe to gange og udlignede til 3-3. Der var endda flere chancer for Nykøbing FC, der kunne have givet dem sejren med lidt mere skarphed.

Alt i alt endte kampen uafgjort, og det var et fair resultat, da begge hold havde en stærk halvleg. Med Nykøbing FC-briller på kunne man dog argumentere for, at de havde den bedste halvleg, hvilket kunne have resulteret i en sejr med lidt ekstra præcision.

Enkelte spillere, som Lars Pleidrup og den 16-årige Noah Hansen i bagkæden, leverede bemærkelsesværdige præstationer gennem hele kampen. Resten af rækken går nu på vinterferie, men Nykøbing FC har en udskudt kamp mod rækkens tophold, FC Nakskov, der spilles lørdag den 11. november på Kunsten i NFC.