Spillested: Seifert Arena
Modstander: Herlufsholm
Resultat: Herlufsholm 2 - 3 Nykøbing FC

I en spændingsmættet fredagskamp i Seifert Arena stod de to toprangerede hold i Sjællandsserien, Nykøbing FC og Herlufsholm, over for hinanden i en kamp, der forventedes at være en intens affære. Det levede op til forventningerne, da Nykøbing FC's Herre Sjællandsserie hold mødte Herlufsholm.

Nykøbing FC fik en drømmestart på kampen. Allerede i det første minut, efter en fremragende boldindgribning og et præcist dybdeløb, fandt Anton Hansen, Oliver Baltser i en position, hvor han kunne spille Mathias Olsen fri i feltet. Olsen lod ikke chancen gå fra sig og bragte NFC foran 1-0.

Herlufsholm svarede igen efter 20 minutter fra et hjørnespark, men Nykøbing FC's reaktion var øjeblikkelig. Kun et minut efter udligningen sendte Anton Hansen et skarpt indlæg ind i feltet, hvor Oliver Baltser med et præcist hovedstød bragte NFC tilbage i fronten.

Anden halvleg bød på en hård fight mellem begge hold. Efter flere forsøg fra NFC's side at udvide føringen, udlignede Herlufsholm til 2-2 i det 65. minut. Men Nykøbing viste stor styrke og mental robusthed, da de kun tre minutter senere, efter et effektivt pres, så Marcus Rasmussen score det afgørende mål til 3-2.

Indsatsen blev holdt højt resten af kampen, og da dommeren fløjtede af, kunne Nykøbing FC med rette juble over en velfortjent sejr. Spillere som Elias Nilsson, Oscar Balslev og Junes El-Sayed fortjener særlig anerkendelse for deres indsats.

- Generelt en god holdindsats, men der var ekstra plusser i bogen til Elias Nilsson, Oscar Balslev og Junes El-Sayed. Samtidig var det dejligt at se Lucas Nyman og Milas Schwensen tilbage i aktion efter lang skadespause for begge spillere lød det fra træner Mathias Olsen efter kampen.

Med denne sejr fortsætter Nykøbing FC med at holde fast i toppositionen i Sjællandsserien, mens holdet ser frem mod næste udfordringer med fornyet selvtillid og sammenhold.