Kampreferat: NFC Herre Sjællandsserie mod Tuse

08. april 2024 kl. 18:23

Dato: 07.04.2024
Sted: NFC kunstbane
Resultat: Nederlag 2-3

Nykøbing FC’s Herre Sjællandsserie tog imod Tuse på hjemmebane. I det meste af kampen så det ud til, at NFC ville løbe med sejren, efter at Rasmus Berner og Mikkel Lundgaard havde bragt hjemmeholdet foran med 2-0 efter henholdsvis 15 og 54 minutters spil.

Kampen skiftede karakter i de sidste 10 minutter. Efter et gult kort til NFC og efterfølgende undertal på banen, gled kontrollen over spillet. Tuse udnyttede dette og scorede tre gange i de sidste minutter af kampen ved Peter Hansen, Mikkel Larsen og Mads Nymann, hvilket resulterede i et skuffende nederlag for NFC med 3-2.

Laurits Jensen fortjener en særlig omtale for sin indsats på højreback, hvor han spillede en central rolle både offensivt og defensivt. Hans præstation var et af kampens højdepunkter for NFC.

Selvom det var en kamp, hvor Nykøbing FC havde sejren inden for rækkevidde, understreger resultatet betydningen af at holde fokus og disciplin gennem hele kampen, især når man er i undertal. Holdet og trænerstab vil bruge denne erfaring til at forbedre sig i de kommende kampe.