Kampreferat: NFC Kvinde SJS mod Ringsted Pigefodbold

08. april 2024 kl. 18:41

Dato: 07.04.2024
Sted: Kunsten, NFC
Resultat: Sejr 3-2

Nykøbing FC's kvinde SJS hold, stod over for Ringsted Pigefodbold i en kamp, der markerede deres nye start i Kvindesjællandserien efter en overlegen præstation i Serie 1. Kampen levede op til forventningerne med masser af action og nervepirrende øjeblikke, som beviste, at NFC var klar til udfordringerne på dette højere niveau.

Kampen åbnede med et brag, da Freja Jensen allerede i det første minut satte en skarp afslutning på stolpen. NFC's dominans blev snart efter omsat til en føring, da Emma Sofie Riis-Rasmussen med en skarp skudfinte scorede til 1-0 i det 19. minut efter en assist fra Freja Jensen. Julie Koch fordoblede føringen kort efter med et frispark, der snød alle og endte i nettet.

Til trods for en solid start, kom NFC under pres efter en udvisning, der reducerede holdet til ti spillere for en periode. Ringsted udnyttede en fejl i NFC's forsvar og reducerede til 2-1, hvilket gav dem fornyet energi og skabte en mere ligevægtig kamp.

Mod kampens slutning blev NFC tildelt et straffespark efter et fejl mod Laura K. Pedersen. Julie Koch, som havde en fremragende kamp fra sin plads i midterforsvaret, trådte sikkert op og scorede sit andet mål fra pletten. Ringsted fik en livline dybt i overtiden, da de scorede på et straffespark, men NFC holdt stand og sikrede en 3-2 sejr.

Julie Kochs præstation var særligt bemærkelsesværdig, idet hun ikke kun scorede to vigtige mål, men også ledte forsvaret med autoritet fra en position, hun normalt ikke besidder. Hendes evne til at tilpasse sig og dominere spillet defensivt var afgørende for NFC's succes.

Målscorere for Nykøbing FC:

• Emma Sofie Riis-Rasmussen (19')
  • Julie Koch (Frispark & Straffe)

Målscorere for Ringsted:

• Josephine C. V. Motet
  • Amalie Demuth (Straffe)

Med denne sejr har NFC vist, at de er fuldt ud konkurrencedygtige i Kvindesjællandserien. Kampen bekræftede, at holdet kan håndtere modgang og komme stærkt igen, selv under pres. Fremadrettet vil dette spil og disse erfaringer kun styrke holdets sammenspil og taktiske skarphed.