Menu

Kvinde SJS: Trods flot keeper præstation måtte NFC/VIF se sig slået af Fredensborg B&I

image
25. april 2017 kl. 11:45

Kvindesjællandsserien

Nykøbing FC/Vordingborg - Fredensborg B&I 1-2 (1-0)

Mål: 1-0 (36. min.) Cecilie Nielsen. 1-1 (57. min.) straffespark. 1-2 (66. min.)

NFC kan takke keeper Brit Skovgaard for, at gæsterne kun kom på tavlen to gange. Hun havde flere store redninger, bl.a. et straffespark efter 11 minutter, men det var ikke nok på den lange bane trods en føring på 1-0 efter 1. halvleg. Cecilie Nielsen bragte NFC/VIF i front efter oplæg fra Karoline Ellegård, men et udnyttet straffespark efter pausen og endnu en scoring betød første nederlag for hjemmeholdet.