Spilledato: 5. april 2024
Turnering: NFC Herre LF-serie
Spillested: Nykøbing FC's hjemmebane
Resultat: Uafgjort, 3-3

På hjemmebane, sikrede Nykøbing FC sig et hårdt kæmpet enkelt point mod Tingsted i en kamp, hvor følelserne og målene flød i stride strømme. Med en start præget af udfordringer, lykkedes det NFC at komme tilbage og levere en spektakulær anden halvleg, hvilket endte i en spændende 3-3 uafgjort.

Det var en første halvleg at forglemme for Nykøbing, hvor dårlig boldomgang og solospil overskyggede holdets normale samspil. Tingsted udnyttede NFC's langsomme start og kom foran 1-0 med et mål fra Rasmus Nøhr. Rune Fjeldsøe svarede igen med to hurtige mål, hvorved Nykøbing kortvarigt så sig foran med 2-1.

Desværre for NFC, kom Tingsted stærkt tilbage og vendte dysten til 3-2, takket være mål fra Bastian Frahm og Sebastian Bøgh. Det så mørkt ud indtil det 90. minut, hvor Anders Due blev redningsmanden. Med et uventet indlæg, som Tingsted's keeper misbedømte, sørgede Due for, at bolden sejlede ind i målet og sikrede et dramatisk sidste-minuts uafgjort.

Individuelle præstationer

Mads Olsen skal have en særlig omtale for sine heroiske redninger i kritiske øjeblikke, som hjalp Nykøbing med at holde sig inde i kampen, da alt andet lignede et nederlag. Fjeldsøe's dobbeltscoring understreger også hans værdi på holdet, med en evne til at træde i karakter når det gælder.

Efter en problematisk første halvleg med individualisme og fejlplaceret energi, var vi gode til at tilpasse os. Dette resulterede i et mere samlet og målrettet hold i anden halvleg, selvom det var tæt på at falde fra hinanden mod slutningen.

Nykøbing FC's næste opgør er allerede i kalenderen, og de vil helt sikkert gå efter en sejr for at konsolidere deres position i LF-serien.