Nederlag i finalekamp til 8-mands

image
Dennis og Christian
11. november 2019 kl. 12:18

NFC’s 8-mands hold spillede finalekamp imod Stokkemakke I NFC Syd på Kunststofbanen. En kamp der startede godt og gjorde at vi førte 3-1 ved pausen. Desværre gik vi i opløsning i anden halvleg – en af årsagerne var at vores midterforsvarer Getamsay Filmon Filmon var nødsaget til at udgå efter en uheldig situation med en Stokkemakke spiller, som ud fra vores synspunkt begår et klokkeklart frispark. Dommerens fløjte forblev dog tavs. Efter kampen tog NFC spilleren en tur på skadestuen og fik konstateret en brækket ankel, og har nu skinne på. Herfra skal der lyde god bedring. Kampen blev en helt anden efterfølgende og vi taber desværre kampen 3-4 og derved gik pokalen til Stokkemakke.

Til trods for nederlaget så kan vi se tilbage med stor tilfredshed på sæsonen. Selvfølgelig er det skuffende og spillerne var en smule sure efter kampen, men set over hele sæsonen så var det tilfredsstillende. Målscorerne for NFC var 2 x Nickolaj Thomsen og 1 x Mohammad Alayoubi. Kampens spiller for NFC var netop Mohammad.