NFC Kvinde S1: Sejrede over Svogerslev BK

image
Ravnen
19. oktober 2023 kl. 12:31

NFC Kvinde S1 besejrede Svogerslev BK med hele 8-1 i en vigtig kamp, der sender dem tættere på muligheden for Sjællandsserien.

Svogerslev BK startede kampen stærkt, og de pressede NFC, men holdet formåede at udnytte hurtige kontramuligheder. I det sjette minut scorede Sille Aarestrup Rasmussen efter et hjørnespark. Kort efter øgede Laura Pedersen føringen til 2-0. I kampens 19. minut får Svorgerslev et tvivlsomt dømt straffe, som de omsætter til mål og reducerer til 2-1. Vi får mere og mere styr på kampen, men Svorgerslev er stadig godt med i kampen. I første halvlegs sidste minut får vi igen en bold godt ud over kanten og får den slået ind foran og igen er Laura Pedersen involveret i målet, men det må tilskrives som et selvmål, da modstanderen har sidste fod på bolden. I anden halvleg tager vi styring over kampen og gassen går samtidigt lidt af Svorgerslev BK. Vi scorer yderligere 5 mål, 2 ved Matilde Müller og endnu et hattrick af Emma Sofie Riis-Rasmussen. En kamp, hvor vi viser, at vi har flere facetter at spille på. I første halvleg, hvor vi står dybt i banen og spiller med hurtige 1. gangs afleveringer, og med Laura Christoffersens suveræne lange dybe afleveringer er vi i stand til at igangsætte omstillinger fra bagerste kæde, hvis modstanderne går på højt på os. Og i anden halvleg, hvor vi viser, at vi er i stand til at styre spillet, vende bolden og sætte farlige angreb op. NFC demonstrerede deres alsidighed og evne til at tilpasse sig forskellige spilfaser.

Bjørg Nørgaard blev fremhævet for sin defensive indsats på midtbanen, og Laura Christoffersen spillede en nøglerolle med hendes præcise lange afleveringer.

Vi slutter som bedste 2'er og rykker op i Sjællandsserien, hvis Vordingborg IF ikke rykker ud af Kvindeserie Øst. Vordingborg IF kravlede over nedrykningsstregen efter weekendens sejr, så vi håber, at de kan holde FA 2000 og ØKF bag sig i de sidste 2 spillerunder.